Jeg har flere ganger på rad nå opplevd at melken ikke vil bli tykk/skum i melkeskummer (type Aeroccino). Mannen mener det er melka sin feil. Og dette startet riktignok da jeg overtok handlingen og kjøpte Q-melk i stedet for Tine, som han pleier å kjøpe. Men begge deler er lettmelk (den rosa varianten), så jeg kan virkelig ikke forstå dette.
Kan han ha rett i at det ee ulik kvalitet på forskjellig type melk? :undrer: Jeg har vondt for å tro at dette kan ha noe å si for melkens evne til å skumme/tykne.
Det blander seg jo med kaffen. Men skjønner at jeg ikke er ute etter helt samme skum, for jeg syns det føles fett med lettmelk eller enda verre, helmelk.
Vi kjøper nesten alltid Tine og har aldri opplevd at det ikke ble skum i sånn melkeskummerkjele. Brukte det mye tidligere.
Nå for tiden bruker jeg mest tine melk med vaniljesmak til kaffe. Men da mest i den automatiske kaffemaskinen, vet ikke om jeg har prøvd den i sånn melkeskumkjele.
Jeg bruker mye styrk proteinmelk til kaffe. Denne blir utrolig skummet og stiv. Kan mengden protein spille inn kanskje? At melken du har nå har litt mindre protein?
Jeg bruker for tiden stort sett grønn melk. Tine eller Q. Merker ikke store forskjellen.
Jeg har akkurat fått meg en sånn aeroccino, og har prøvd og feilet to ganger når det gjelder melkeskum. Så nå står den bare der. Vi har alltid kjøpt Q-melk, men nå har vi gått over til Tine pga skrukorken, så kanskje jeg skal prøve igjen?