Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

star sa for siden:

Oppe.
Fikk opp utelysene i går. Har ikke slått de på da. Det gikk mye greiere enn i fjor mener jeg. Og når jeg nå først var ute så vaska jeg noen vinduer også.
I dag MÅ jeg lese/gjøre oppgaver.


#3

millact sa for siden:

Smart, Star. Vurderer å gjøre det samme siden det er varmt og fint vær.


#4

Stompa sa for siden:

God formiddag. Har kosa meg litt med kaffe og lesing på morrakvisten; nå er jeg i gang med jobbing igjen.

Skal vurdere ferdig en bunke med norsktekster (heldigvis ganske korte, og skrevet under veiledning sånn at jeg ikke trenger å skrive masse kommentarer). Så skal jeg slenge sammen et førsteutkast til eksamenspresentasjonen jeg skal holde 6. desember før jeg planlegger ferdig timene mine mandag og tirsdag. Forhåpentligvis rekker jeg å komme i gang med vurderingsbunke nr. 2 også, men det er i så fall bonus. Den ble levert fredag, så jeg er på ingen måte forsinka hvis jeg ikke kommer i gang med den i dag.

Den vanlige søndagsturen min er utsatt, for å si det sånn. Tenker det blir en kveldstur hvis jeg ser at jeg har tid. :gal:


#5

Input sa for siden:

Vi er i samme båt, Stompa. Familien min har nettopp dratt i svømmehallen mens jeg trøster meg med julebrus og alt for mye jobb. Ekstraordinært mye for meg å være, siden onsdag og torsdag forsvant i å være sensor på muntlig eksamen.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg jobber også, mens resten av gjengen enten sover eller forsøker å våkne. Middels motivasjon til jobb, men høy motivasjon for å få det unna for å gjøre noe mer givende denne søndagen.

Jeg har gjort stas på han som ikke er far til mine barn, men som er stødig og god og fortjener oppmerksomhet. Senere tenkte jeg å reise å tenne lys på grava til min egen pappa.


#7

Toffskij sa for siden:

Jobbing her også. Jeg tok meg nesten helt fri i går, da, så det er vel bare rett og rimelig.


#8

Nenne sa for siden:

Oppvask! Herfra til evigheten. Vi var 12 mennesker til fem retters middag her i går, så da er det bare å vaske i dag.


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Burde så skrive på oppgåva mi, men eg kjem rett og slett ikkje i gong. Innmari frustrerende.


#10

tink sa for siden:

Hjemme etter en kort hyttetur med storfamilien. Veldig stas med masse god mat og artige folk.Viktig lyspunkt i november. Nå er det bare å vaske sengetøy og finne frem planene for uka som kommer.


#11

millact sa for siden:

Vi rakk en tur på kirkegården nå for å tenne lys. Var fint der i mørket med alle lysene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.