Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Nenne sa for siden:

Det er deilig å våkne av seg selv kvart på åtte og være klar for dagens program. :) God morgen!


#3

Blånn sa for siden:

Ryggen er fortsatt vond og kl. 5 var det bare å stå opp. Nå har jeg snart skrubbet kjøkkenet. Dagens teori er at å bruke kroppen vil hjelpe ryggen. Regelmessige pauser med massasjeball og tøyeøvelser. Jeg er mye bedre, heldigvis.

Plan for dagen er rydding og vasking. Jeg må også ut på en liten handletur.


#4

millact sa for siden:

God morgen! Fikk ny seng i går, så har sovet ganske bra. Blitt litt vinterlig her. Lurer på om jeg skal henge opp lys ute i dag.


#5

Stompa sa for siden:

God formiddag. Har allerede vært oppe i 3 timer. :gal:

Sitter nok en gang og vurderer norsktekster. Men nå skal jeg ta pause og dra på løpetime, og etter det skal jeg hente Frøkna på flyplassen. Hun begynner i praksis på den kommunale rehabiliteringsavdelinga her på mandag, og blir hjemme helt til 29. desember! :elsker:


#6

Kaija sa for siden:

God morgen. Julebord unnagjort i går. I dag er det også lett sosialisering. Det blir koselig, men er glad morgendagen er totalt uten program. -Utenom at jeg sikkert burde plukke ned trampolina.


#7

Fintdethei! sa for siden:

4 minus her. Etterfulgt av nydelig vær. Håper jeg får kommet meg på tur mens det er sol, men det er ikke sikkert dagens program tillater det.


#8

Mex sa for siden:

Oppe til nydelig vær her i vest. Nå skal jeg straks bort og besøke graven til min far, og så er det duket for 95-årsdag til min mormor.


#9

007 sa for siden:

Jeg har glemt at det er lysfest i sentrum i dag, og vi har reist på fjellet. Her venter vi på snøen, men pr nå er det minusgrader, som og bart.
Rolig dag på programmet. Mannen skal jobbe med masterprogrammet sitt, jeg skal strikke og lese. Og så må vi lufte oss en kort tur i solen.


#10

tink sa for siden:

God morgen! Eller formiddag. Har gjort yoga på stua, med tenåringer tuslende rundt. Det er et personlig framskritt. Mannen skifter dekk på bilen og resten av dagen kan bare komme!


#11

Hondacrv sa for siden:

Hui! Ferdig med julekakene, baker berre to slag, for det kjem meir rekande på ei fjøl. Måtte vere tidlig ute i år, for allerede meste helg er familielaget samla til rakfisk og pakkeutveksling. Veldig deilig egentlig. Skal ellers vere sjåfør for jenta, og slappe av. Digg lørdag altså!


#12

Hjertensfryd sa for siden:

Gårsdagens teambuilding sitter i kroppen, men det var gøy. No skal eg liksom skrive oppgåve, men eg sliter så inn i hampen. Eg kjem ikkje i gong.
Mulig eg og jentene tar turen til byn og lysfesten i ettermiddag. Trur det i så tilfelle blir buss i dag, eg orkar ikkje det kaoset med bil.


#13

millact sa for siden:

Pakker til speidertur og innser at han må ha mer ullklær. Praktisk at han kan låne litt av speidersøsteren.


#14

star sa for siden:

Jeg har vært byen rundt.
Nå har jeg pause i sofaen og ryggen er innsmurt med Linnex.
Fikk kjøpt en julegave også og noen julekort og et par kalendere.
Ser også at vasking av vinduene jeg gjorde forrige uke slettes ikke ble bra. :knegg:


#15

celebelen sa for siden:

Vi har vært på Bondens marked, kjøpt vinterjakke til Ville og handlet mat, så nå synes jeg vi har gjort det viktigste for i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.