Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Hondacrv sa for siden:

God morgen! Været er vakkert og eg skal på tur med venninne. Før det skal eg vurdere litt, og komme i gang med ein ny bunke. Å få slått hull på bunken og starte, er alltid det verste. Ellers må eg ete middag aleine i dag og siden frøkna er på vift, og mamma og dei skulle til Drammen å ete. Makan :knegg:


#3

millact sa for siden:

Det var meldt snø i natt, men er foreløpig ikke kommet noe.

Speideren er på tur og sover ute, håper han har holdt varmen.

Lurer på å henge opp utelys i dag, vi får se.


#4

Albertine sa for siden:

Vi har ingen gode oppvarmingskilder i dette svære huset, bare noen få oljeovner, og jeg sitter i stua under et teppe og hutrer. Skorsteinen er råtten og vi har ingen penger, så det blir en kald vinter.


#5

Stompa sa for siden:

Jeg har lest og strikka litt på morrakvisten. Nå har jeg rundstykker i ovnen og er i ferd med å starte dagens første jobbeøkt, så jeg får vurdert flere sidemålstekster før jeg skal gå tur i finværet.


#6

Martis sa for siden:

Vi er på fjellet og her er det litt villsnø og ganske mye produsert snø :D Så det er håp om skikjøring om 2-3 uker! Snart litt frisk luft og så pakke seg hjem, for jeg må jobbe i ettermiddag og kveld.


#7

tink sa for siden:

Varme tanker til Albertine. Jeg har insistert på en grad lavere varmepumpe, det merkes. Men vi har heldigvis vedfyrt peis som kan øke komforte på helgedager og kosekvelder.

Jeg har levert kake til julemesse, gjort yoga og skal snart reise ut for familiens store kakemannbakedag. :deer:


#8

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg skal straks prøve meg på en forsiktig treningsøkt. Er meldt på en yoga-time. Tar noen rolige minutter på romaskin først for å se om skuldrene tåler trening. Fortsatt vondt så jeg tar det veldig piano.


#9

Timar sa for siden:

Dagens plan er å få orden på innmaten i garderobeskap slik at de funker til alt jeg trenger skap til. Og det er ikke småtterier! :humre:

Først må jeg ut på tur med hunden da. Bare drikke opp kaffen først..


#10

Blå sa for siden:

God formiddag.

Jeg har hatt en fin og rolig morgen med frokost, kaffe og strikketøy. Men nå har jeg funnet frem jobben for en kort økt som skal gjøre morgendagen litt bedre. Julemusikk på øret og snart en kopp te gjør arbeidsøkten gjennomførbar.


#11

Syrinx sa for siden:

Ålesund er Strålesund for tida, og det er herlig sjølv om eg ikkje orkar nytte meg av det. Lyset er så fint og gjer noko med stemninga innomhus også.

Har hatt søndag formiddag med seriesjåing og varm pels i fanget. Og god kaffe. Resten av søndagen blir vel å gå i omlag samme tralten.


#12

star sa for siden:

Skal egentlig gjøre matte, men plutselig måtte det mekkes PC.
Men nå er det i orden så da får jeg sette meg ned igjen.


#13

Maverick sa for siden:

:juhu:

Skulle egentlig tilbringe dagen på Deichmanske og skrive eksamen i folkemord, men barnets planer ble kansellert, så da sitter jeg hjemme og øver til onsdagens eksamen i konfliktløsning og fredsarbeid i stedet for, med en hund snorkende i sofaen foran peisen, en sønn i kjelleren med skolearbeid og en datter på rommet sitt med katt og Harry Potter-maraton. (Og støvet er stillferdig. :hjerter: )


#14

annemede sa for siden:

Ligger og nyter varmen fra ovnen. pizza i ovnen.


#15

Albertine sa for siden:

Stillferdig støv er best. :hjerter: Ikke sånt som fyker aggressivt rundt som her.


#16

Nenne sa for siden:

Jeg har pakka inn alle julegavene som er i hus så langt, det vil si ca. 90 %. Veldig fornøyd med dagens dont. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.