Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fargevalg - male vaskerom med betongvegger

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg må male vaskerommet, som er et stygt kjellerrom på kanskje 12 kvm. Det blir maling rett på betongvegg. Gulvet blir fliser i typ offwhite eller beige, tror jeg. Hva slags farge på veggene kan fungere? Har dere noen gode ideer? Det skal se rent og ordentlig ut, det blir ikke pent nok til artikkel i Bonytt, liksom. Det brukes også som ekstrabad med dusj og sånt, i tillegg til vaskerom.


#2

Maverick sa for siden:

Selv om jeg er veldig glad i gule og orange og blå og grønne og lilla vegger, så tror jeg at jeg i den settingen der hadde gått for helt enkel hvit. Ikke brukket på noe vis, kritthvitt, lissom. Men da må flisene være beige og ikke offwhite.


#3

frukt sa for siden:

Minty breeze kanskje?


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Hm, ja. At alt av farger bare fremhever det som er ujevnt og stygt, på en måte?


#5

Pepper Lemon sa for siden:

Den er fin, men jeg har lurt på om den kan bli for fashionable. At det blir litt grimt.


#6

Maverick sa for siden:

Japp. Og murvegg, tja, hvit (eller grå) murvegg er klassisk og fint samme hvor slitne omgivelser de står i, men om man maler murvegg i en annen farge så synes jeg det bør være fordi det passer inn i rommet/fremhever noe pent. Murvegger i andre farger ser fort litt tacky ut (synes jeg!!!) når de er malt i farger uten at det er en helhetsgreie i rommet.


#7

Tallulah sa for siden:

Gamle vaskerom i mur er jo gjerne malt i turkisgrønne farger. Eller gult. Jeg syns det er kult.


#8

meisje sa for siden:

Vi har kritthvite vegger i murpuss i kjelleren. Med grått malt gulv til. Hvis du vil det skal føles bra er det å få pusset betongen som gir best resultat, fargen er det bare å ta det du liker.


#9

Polyanna sa for siden:

Lys grå? Eller en støvete farge. Jeg har selv hvit, det funder også. Mørkegrå fliser, knallrød skapinnredning og godt lys. Det er egentlig et ganske ok rom, tatt i betraktning at det er eksponerte rør og diger varmtvannsbereder og ørten knagger til off season tøy, liksom.


#10

Neket sa for siden:

Jeg har klassisk hvit på tre vegger og deco Blue over benken. Den fargen er kanskje litt 2018, men jeg elsker den enda. :knegg: grått belegg med flismønster på gulvet og grå skap, hvit benk. Syns det er fint!


#11

apan sa for siden:

Vi har faktisk denne på vaskerommet. Jeg tror jeg ville vurdert den. Vi har grå fliser.


#12

-ea- sa for siden:

Er det murvegg som kommer til å suge til seg maling? I så fall hadde jeg starta med billig, hvit grunning og så sett det an.


#13

Polyanna sa for siden:

Ja, godt poeng! Du må jo uansett grunne, så billig hvit grunning er smart, og da får du jo sett om du liker hvitt!


#14

Pepper Lemon sa for siden:

Det er hvitmalt fra før, så jeg tror kanskje ikke de grunner? De sparklet en del, men … Jaja. Jeg har nå levert fra meg fargevalg og fliser, og endte på hvitfargen Letthet, og fliser som heter seg å gå i krem- og beigetoner. Her er det bare å krysse fingrene og håpe det blir saklig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.