Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Buss(billett) Oslo

#1

Hondacrv sa for siden:

Kva side av veien må eg stå på på Jernbanetorget når eg skal ta buss 37 derfra og til louisenberg? Og korhen på Jernbanetorget stopper han? Kva endestasjon står framme på bussen?
Og bruker eg ruter-appen?


#2

Jålebeinet sa for siden:

Du står på holdeplassen utenfor Oslo City. Du kan bruke ruterappen for billett. Det vil stå Nydalen når du skal til Louiseberg.

ruter.no/reiseplanlegger


#3

Maverick sa for siden:

37-bussen i retning Nydalen (som er din retning) stopper på Oslo City-siden. Det er busstoppet ved fotgjengerovergangen mellom City og Byporten. Og ja, du kjøper billett i Ruter-appen. :jupp:


#4

Hondacrv sa for siden:

Tusen takk! Då skal eg komme meg trygt fram


#5

liefje sa for siden:

Nå har du jo fått fint svar, men til en annen gang kan du finne alt dette i Ruter-appen. Der er det også opplysninger om hvilken plattform busser og trikker går fra (det er flere ulike ved Jernbanetorget og et par andre steder), du kan se kart med prikk for der du er, kjøpe billett og se alle rutetider og alternative ruter/transportmidler på ulike tidspunkt. Den er faktisk veldig bra.


#6

Hondacrv sa for siden:

Eg har lasta den ned no i kveld og fått inn bankkort og sånn. Så då kan eg orientere meg til neste gang.


#7

Hondacrv sa for siden:

Takk! Fann rett buss, gjekk av på rett stopp, fann Louisenberg, og no er eg på hørselskurs.


#8

Miromurr sa for siden:

Er det hørselskurset for yrkesaktive du er på? Jeg har meldt meg på kurs som starter i februar.


#9

Hondacrv sa for siden:

Nei, ikkje denne gangen. Kurset for yrkesaktive har eg gått før. Det er veldig bra! Spesielt viss de får Berit som kursleder! Dette heiter vel leve med hørselshemming elns. Det er supert å vere her, og dette er samme gruppa som eg gjekk yrkesaktiv-kurset med, så me kjenner kvarandre og er trygge på kvarandre. Det er veldig flott.


#10

Miromurr sa for siden:

Godt å høre at du har god erfaring med kurset. Jeg så de hadde flere kurs som er relevant for meg, men jeg får teste ett først tenker jeg. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.