Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan er COS i størrelsen?

#1

My sa for siden:

Har bestilt ei bukse derfra, i min vanlige størrelse, og den er litt stor i livet. Det gjør ikke noe, det er ei slik bukse som godt kan være litt oversized, så jeg beholdt den selv om jeg ser at jeg kunne greid meg med en mindre str. Men jeg lurer på om det bare var denne buksa, eller om klærne derfra generelt er store i størrelsen, slik at jeg bør bestille en størrelse mindre neste gang? Ser mer jeg har lyst på der ...


#2

My sa for siden:

Hvis det hjelper er det denne buksa jeg har kjøpt, den skal jo selvsagt være vid i bena, men den sitter også litt løst øverst rundt livet og kunne godt vært litt strammere der.


#3

løve70 sa for siden:

Jeg synes ofte klærne derfra er litt store i størrelsen, så det hender at jeg går ned en størrelse.


#4

allium sa for siden:

Jeg har to bukser derfra som er en størrelse mindre enn jeg pleier å bruke.


#5

Polyanna sa for siden:

Jeg mener jeg prøvde denne, faktisk. Denne hadde de bare i 38 og den var, som du sier, litt for stor i livet. Jeg bruker stort sett 36 på COS. Andre steder er jeg oftere på 38, særlig for bukser (jeg er smal i overkroppen, så der er jeg gjerne en størrelse mindre).


#6

liefje sa for siden:

Var på Cos i går og prøvde en haug med bukser. De er virkelig veldig store i størrelsen, måtte ned en eller to størrelser sml. med hva jeg bruker i andre butikker. Litt variasjon fra modell til modell men jevnt over kjempestore


#7

Polyanna sa for siden:

Men SÅÅÅ fine! :elsker:

(Har blitt storfan av COS. :knegg: )


#8

liefje sa for siden:

Jeg endte opp med å gå uten å finne en bukse som var liten nok. Bruker vanligvis S og 36, men selv de som var XS og 34 var for store. Gikk over gaten til HM etterpå, og fant en der - i min vanlige størrelse.


#9

Input sa for siden:

Hvor finnes denne butikken? Oslo?


#10

Polyanna sa for siden:

Aker Brygge, og kvadraturen, i hvert fall.


#11

Tallulah sa for siden:

... og på Karl Johan. De lå på løkka også, men det har blitt & other Stories.

COS (I likhet med & other Stories, Arket, Monki, Weekday og Afound) er et underbrand av HM, for dem som bryr seg om slikt.


#12

liefje sa for siden:

Finnes Cos i Hegdehaugsveien også


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.