Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som kan anbefale et steketermometer?

#1

Myria sa for siden:

Steketermometeret mitt har de siste gangene jeg har brukt det bare bare slått seg av midt i stekingen (veldig gøy med knusktørr svinestek første gang det skjedde ja....) så jeg må ha et nytt. En kikk på nett forteller meg at det finnes altfor mange å velge mellom og med varierende funksjon og fornøydhet hos kunder. Kanskje er det noen av dere som har hatt et bra steketermometer en stund og kan anbefale det? Det må være digitalt og man må kunne stille inn ønsket temperatur selv (altså ikke et termometer hvor man velger type kjøtt og så følger det en forhåndsbestemt temperatur).


#2

Syrinx sa for siden:

Jeg har Invite som selges på Jernia. Ser at folk har dårlige erfaringer, min erfaring er at det fungerer som det skal og det har det gjort de årene jeg har hatt det i hus.


#3

venla sa for siden:

Jeg har et fra IKEA. Og det duger til mitt bruk. Så langt har det fungert utmerket i 3,5 år.


#4

Floksa sa for siden:

Dette har jeg også. Har fungert veldig greit til jeg mistet den delen som står i kjøttet.


#5

Myria sa for siden:

Takk for tips. Jeg har hatt Invite to ganger nå så jeg tror ikke jeg skal prøve meg en tredje gang, men jeg skal på Ikea i løpet av de neste par ukene så kanskje det? Jeg visste ikke at de hadde sånt en gang.


#6

kamp sa for siden:

Ikea ;)


#7

meisje sa for siden:

Jeg har hatt det fra IKEA i minst 8-10 år. Det virker fortsatt, men knappene er blitt litt mindre samarbeidsvillige de sistegangene jeg har brukt det.


#8

Cauchy sa for siden:

Jeg har denne og er sånn passe fornøyd.

Litt klønete å stille inn og piper for hvert trykk, men har gjort jobben så langt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.