Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ingen juleansjos - ingen jul

#1

Manitoba sa for siden:

Julen er avlyst for min del. Det selges ikke juleansjos i butikkene i år. Leste det i Aften i dag. Hadde jeg visst dette ville jeg kjøpt et stort lager i fjor.

Jeg kommer til å savne juleansjos!!!!!!! :hylgrine:


#2

Mandarin sa for siden:

Jamen du må jo lage min deilige ansjossalat.. løper og henter oppskrift


#3

Mandarin sa for siden:

I boks ebba ansjos
1 pk majones
1 liten purre (hakkes)
3 egg (deles opp i smått)

Blande alt + søet som er i ansjosboksen.

SLURP!
Dette er jul!!


#4

Manitoba sa for siden:

Tusen takk! Dette skal jeg prøve i stedet. Kanskje det er begynnelsen på en ny juletradisjon for meg? Selv om det nok skal noe til å endre nesten 30 års juleansjosglede.


#5

Mandarin sa for siden:

Det er super godt. Ansjosen hakkes også forøvrig. Og se det litt an om du vil ha alt søet i. Kanskje 2/3 er nok. Jeg husker ikke i farten. Har ikke laget det enda.


#6

Pepper Lemon sa for siden:

:eek: Hvorfor har de sluttet med juleansjos? Det henger jo ikke på greip.


#7

Sokk sa for siden:

De har ikke sluttet å lage det, men fisket i fjor var visst for dårlig til at de kunne lage årets utgave. Neste år blir det sikkert igjen! :)

Ikke-ansjos-spisende-Sokk


#8

Miss Norway sa for siden:

:løper og legger boksen fra ifjor til salgs på eBay:


#9

Left sa for siden:

Jeg trodde et øyeblikk at det var en eller annen luring som hadde funnet ut, at vi måtte slutte og spise fiskeagn. Fillern, feil igjen. :knegg:
Neida - jeg bare tøyser. Spiser det ikke selv nei, men juletradisjoner er juletradisjoner. Må ha det, bare må ha det.


#10

Manitoba sa for siden:

Jeg er spent på om dette bare er en dårlig unnskyldning for å slutte produksjonen av et mindre lønnsomt produkt eller om de virkelig kommer sterkere tilbake neste år.

Jeg tror forresten en person blir glad for juleansjos-slutt. Min kjære som har blitt truet med ansjoskyss mang en gang... :p


#11

Mandino sa for siden:

Vi har julekvedsmat for vennene våre nest siste lørdag før jul, og selv om jeg ikke er noen ansjoselsker, ble det ikke det samme med vanlig ansjos nei.


#12

Manitoba sa for siden:

Skrev mail til Stabburet i går og fikk følgende intetsigende svar (jeg hadde håpet de skulle tilby meg en boks fra et hemmelig lager):



#14

Mrs Butler sa for siden:

Se det som en mulighet til å skaffe ny juletradisjon. foreslår rakfisk. Ellers så er jeg også skuffet over at de ikke ga deg en boks fra det hemmelige lageret slik som han i aften fikk.


#15

Isolde sa for siden:

Jeg har ikke peiling men king oscars juleansjos som jeg såg på rema i dag er noe helt annet?


#16

Svanen sa for siden:

den kjøpte visst mannen min her om dagen (jeg måtte sjekke nå, for jeg mente han hadde kjøpt). Har ikke prøvd den før, men det må vel være noenlunde det samme. Jeg får prøvesmake på fredag, når vi skal lage leverpostei.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.