Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp: Gardin som romavdeler, montert i tak

#1

Timar sa for siden:

Jeg har behov for å dele opp oppholdsrommet mitt, og skjerme av tv-stuen. Pr nå strekker ikke budsjettet seg til en fancy løsning med glassvegger og glassdør :drømme drømme:, men jeg lurer på om en gardin kan dekke noe av behovet?

På grunn av dustete romløsning så må gardinen monteres i tak. Bredden er rundt 5 meter vegg til vegg. Jeg trenger en robust skinneløsning som er enkel å montere. Og en gardin som demper støy og tv-lyder.

Er det noen her som har erfaringer å dele?

Hva ser jeg etter? Hvor går jeg?


#2

m^2 sa for siden:

IKEA har hvertfall helt greie skinner som kan henges i tak. De har også litt tunge og lange (nok) lysdempende/llystette gardiner som er pene på en side og litt glatt på den andre, hvis du er litt om deg kan du kanskje henge dem vrange mot vrange? :vetikke: Lillegutt har disse i stua (ikke som romdeler) - jeg har festet dem i IKEA-skinner i taket uten at jeg husker hvordan jeg har gjort det :gruble: tror jeg bare har trødd de gliderne inni hempene på noe vis. Skinnene i seg selv var enkle på feste og sitter som støpt trass iherdige forsøk på det, eh, motsatte :humre:

De har også lange og litt tykke (lysdempende, jeg liker det - da blir de tykkere) hos jotex.


#3

Musemus sa for siden:

Instagram: annaceciliep. Sjekk ut den!


#4

Milfrid sa for siden:

Ikea har skinner som kan festes i tak. Jeg har det på gjesterommet (foran skap).


#5

scilla sa for siden:

Kid har også skinner for takmontering.


#6

meisje sa for siden:

Jeg har dårlig erfaring med ikea sine takskinner. Usikker på om det er relevant, for det er lenge siden og jeg hadde panelgardiner foran mitt walk in closet. Etter en stund gikk det tregt å flytte gardinene i skinnene, og det gikk etterhvert så tregt at det kom en irriterende skrape lyd. Vi endte med å alltid ha gardinene våre i åpen posisjon.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.