Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et fint sted nær Alicante i juli

#1

Hyacinth sa for siden:

Vi skal fly t/r Alicante i juli og være borte i to uker. En av ukene er i Villajoyosa sammen med storfamilien.

Den andre uka er på egenhånd (to voksne pluss to voksne barn). Hvor skal vi bo da? Tenker å for en gangs skyld være tidlig ute, men trenger tips. :)


#2

meisje sa for siden:

Hva er det dere ønsker ? Villa joyosa har en veldig fin surfestrand, så tror ikke dere finner en bedre Strand i området. Boulevarden deres er litt turistifisert, så jeg syns ikke maten har vært tipp topp der. Mulig maten er bedre oppe i byen, der har vi aldri spist.

Vil dere bo i en by, ved en Strand eller i villa med basseng ? Hva slags ferie liker dere? Aktiv eller slaraffenliv på stranden? Skal dere lage mat selv eller gå ut hver kveld?

Jeg anbefaler sterkt noen dager i Valencia, en virkelig fantastisk by. Fantastisk sykkelvei nett, og flott arkitektur. Deilig mat og fantastisk matmarked.


#3

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk for tips om Valencia!

Hva vi liker og ønsker…? Tja. I utgangspunktet har jeg aldri helt falt for Spania, men dette er ikke noe vi har bestemt. Så jeg har ikke høye krav eller forventinger. Men vi liker at det er koselig. Vet ikke hvordan jeg bedre skal forklare det. Noe hyggelig og litt autentisk, hvis det er mulig.

Vi har reist mye, så det er egentlig litt komisk at jeg ikke klarer å forklare bedre hva vi liker, men det står liksom litt stille. Vi har vært en del i Spania også, og jeg har aldri falt helt for det, selv om Spania er stort og mye forskjellig. Men nå skal vi altså dit, og jeg vet ikke helt hva jeg ser for meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.