Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gaah! Telefonen starter på nytt hele tida!

#1

Svanen sa for siden:

Nå har jeg kommet ut av telling på hvor mange ganger mobilen har startet på nytt i dag. Begynte i morges, og nå skjer det hyppigere og hyppigere. Bruker jeg den går det noen minutter. Forskjellige apper, så jeg finner ingen mønster. Jeg tror ikke jeg har lastet ned noe spesielt de siste dagene. Jeg har en Samsung Galaxy A51, ca 2,5 år gammel.

Noe tips til hva som kan hjelpe?? Har ikke lyst på ny, for jeg liker telefonen. Det har ikke vært tull med den før. Jeg har et SD kort i den (med en del musikk fra tidligere) som tlf av og til sier ikke støtter. Men slik har det vært i mange mnd minst, så ikke noe nytt der.#3

Svanen sa for siden:

Får se på den løsningen i morgen, for nå er jeg på nattevakt, og den nettsiden blir blokkert av jobb-pcen. FP godtar pcen merkelig nok (men ikke gmail feks)


#4

frukt sa for siden:

Well, first of all we need to understand why is it happening? There are 2 reasons, let's look at what are they!

1 - Software

2 - Hardware

Now it could be cause of recent software update that you have installed so in that case what you can do is - save all the data to your computer and format the phone to see if has resolved the issue most probably it will if it is a software issue

Another thing is that the auto re-start option is turned On. So turn it off - Go to settings then on the search bar type auto re-start after you do that click on it to turn it off.

if none of the above works for you so it is probably a hardware issue for which you'd have to visit the service centre!

hope this helps


#5

frukt sa for siden:

Og hjelper ikke det så finner du mange tips om du søker på modell og "restarting".


#6

Svanen sa for siden:

Takk. Håpet på "quick fix" da... :sparke:

Jeg tror kanskje jeg fikk med noe "service" eller lignende da jeg kjøpte den (eller fikk og fikk). Jeg får dra til Power i morgen der jeg kjøpte for å høre. Husker ikke passordet der for å logge inn og se når jeg kjøpte den, og for å tilbakestille passord må jeg oppgi epost eller mobilnummer. Akkurat det funker jo ikke akkurat nå :knegg:


#7

Svanen sa for siden:

Merkelig.... Nå på morgenen har jeg brukt tlf i alle fall 30 min til sammen, og den har ikke tullet seg ennå. :tvitvi:


#8

frukt sa for siden:

Mobiler lever ofte sitt eget liv. :knegg: Og enkelte modeller har sine svakheter har jeg erfart. Det ser man jo bare på alle som søker på det samme.


#9

Fersken sa for siden:

Det har vært noen heftige oppdateringer som har blitt kjørt på Samsung-telefoner de siste dagene. Tror jeg kjørte gjennom 3 av de i går på min S21.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.