Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Maverick sa for siden:

God morgen. Jeg har eksamen om halvannen time. For å gjøre det interessant slo insomniaen til i natt og jeg har fader ikke sovet et sekund. :stuart: Det er ikke idéelt.


#3

Sissel sa for siden:

Uff, Maverick, kjipt med søvnløs natt på en slik dag. Lykke til ihvertfall!

Jeg har sovet ok, og er på plass på hjemmekontoret.


#4

Eia sa for siden:

Æsj, kjipt med insomnia. Tvi tvi, Maverick! :tvitvi:

Jeg er på kontoret, har kaffe og gruer meg til kjøpesenterettermiddag. :grøss: Jeg liker virkelig ikke å være på kjøpesenter, men jeg har lovet yngste å være med på julegaveshopping. (Han har noen gaver han skal levere i helgen.)


#5

Maverick sa for siden:

Med litt flaks tipper det over i overtrøtt-manisk überintelligens. :knegg:


#6

Albertine sa for siden:

Krysser fingre, Mave. :tvitvi:

Våkna før fem. Trøtt. :gjesp:


#7

Blå sa for siden:

Lykke til Maverick. :heia:

Jeg hadde siste stressmøtedag før jul i går. Nå har jeg en arbeidsmåned der jeg forsåvidt har masse å gjøre, men ingen stressende arrangementer. Jeg skal nyte i fulle drag.


#8

Hondacrv sa for siden:

Krysser fingre for deg, maverick!
Her skjedde det noko inne i skolten på meg i går, så alle muskler i hodet er heilt knallharde og eg er svimmel og skal til behandling. Rævva. Har jo DEN festhelga foran meg, så dette går ikkje!


#9

celebelen sa for siden:

Lykke til, Maverick (og andre som måtte trenge det)!
Jeg er på kontoret etter en litt lengre reise enn vanlig, og gleder meg til å møte en venninne etter jobb. Trenger noe å se fram til på en grå dag som denne.


#10

Blånn sa for siden:

Lykke til Maverick!

Jeg har sovet en hel natt (med bare en tissetur) og det var magisk. I går kunne jeg ligge på siden for første gang siden det smalt og det gjør underverker på søvnen.

Har kommet meg på jobb. Og akkurat nå er rektor, inspektør, kontorleder, sekretær og over dusinet lærere/assistenter fraværende av ulike årsaker. November er gøy… Så jeg sitter på forkontoret slik at telefon er bemannet og mennesker som kommer innom treffer et blidt (?) ansikt. :knegg: Særlig effektivt er det ikke.#12

star sa for siden:

Lykke til, Maverick!

Føler jeg løper etter alt om dagen. Stress.


#13

Syrinx sa for siden:

Vi har ein femtenåring som har taxi til og frå skulen. Det vart "litt" småstress her då skulen lurte på kor ungdommen var og denne var henta av taxi heime her for ein halv time sidan. Tre telefonar, så var saka nøsta opp i og alt i orden.

Eg hadde tenkt å dra på Devold for å ordne 50-årsgåve til ei venninne i dag. Kom på at vi skal vere med å arrangere klassebursdag for ein haug 6-klassingar på aktivitetsparken i kveld og må spare energien min til det.


#14

millact sa for siden:

Jeg var på jobb grytidlig i dag, 0640, og møtte nattskiftet på vei hjem fra jobb. Det var mange som lurte på hva som hadde skjedd for å si det sånn; jeg er normalt sist her (i 8-tiden). Men har vært effektiv og måtte få avgårde en bil til Mo i Rana.

Nå er det lunsj og så produksjonsplanleggingsmøte, så dagen går. Snøen vi fikk på mandag regner nå bort. Jeg fikk på piggdekk i går.......


#15

tink sa for siden:

God morgen, startet dagen med frokostseminar om bærekraft i tekstilbransjen. Mange gode intensjoner, men vanskelig å snu ei stor skute.


#16

Maverick sa for siden:

Herreminhatt. Ferdig! Tre tusen ord fordelt på tre oppgaver på tre timer. Fingrene verker, men det var i det minste travelt nok til at jeg ikke duppet av. :knegg:


#17

Blå sa for siden:

Godt gjennomført Maverick. Jeg håper at du får sove i natt.

Jeg har hatt en hyggelig lunsj. Og selv om jeg er trett og stresset så løftet dagen seg noen hakk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.