Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

millact sa for siden:

Våkner tidlig, seks timers søvn er i minste laget. Julebord i kveld; gleder meg.


#3

Blånn sa for siden:

Litt før kl. 6 var det slutt på søvn, gitt. Da ville ikke skulder/arm mer. Så etter å ha forsøkt å få litt mer søvn sto jeg opp. Nå har jeg ordnet julesangene i marsjheftet. I ettermiddag er det julegrantenning og jeg skal spille for første gang ute blant folk.


#4

Fintdethei! sa for siden:

6 timers søvn er en god natt å regne, i hvert fall etter denne uken. La meg før kl 22 i går for å prøve å hente meg litt inn. Dagstursbesøk på programmet i dag, de andre skal få vaske huset så det er klart til adventspynting i morgen. Pynting av det enkle slaget dog, men det er jo litt ok med nyvasket hus.


#5

polarjenta sa for siden:

Jeg bråvåknet klokka 7 og lurte på hvorfor vekkerklokka ikke hadde ringt. Deilig når det gikk opp for meg at det var lørdag.

I dag skal jeg en tur i "værret"(Sentrum) også er det bursdagsfest i kveld.(om sjefen er blitt frisk)


#6

Blondie sa for siden:

Våknet tidlig jeg også, veldig langt fra uthvilt. Jeg har fått slumret litt på sofaen med bikkja en stund, da.

Lite planer for dagen, utover handling og fiks til advent.


#7

star sa for siden:

Slet med å sovne i natt.
Butikkrunde unnagjort. Helgen går med til å gjøre matte.


#8

Syrinx sa for siden:

Eg sto ikkje opp tidleg, men eg sto opp som fyrstemann i huset. Stille og fredeleg og eg fekk nyte det i omlag 10 minutt før eit stk 11-åring dukka opp og køyrde på med ein av rope-kanalane på YouTube. Eg sette ned foten for det, så då vart det Pokemon-serien i staden. Helsike til leven, men i staden for å be han om å finne noko stille gjekk eg på kjøkkenet og heiv i hop ei runde med raske rundstykker. (Slike utan heving som er knallgode når dei er ferske.)

Det fins ein plan om rydd, vask og fram med jul i dag. Skal snakke med orkane mine og sjå om eg får samla energien som trengs.


#9

Fersken sa for siden:

Det skal handles og sjaues. Foreløpig sitter jeg under pleddet I sofaen med kaffe i koppen.


#10

Pingis sa for siden:

Haha, Syrinx! Godt løst, da.
Her er det litt vimse-, handle- og ordnedag. Satser på å få kryssa av noen gaver fra lista i løpet av dagen. Er en heftig arbeidsperiode som venter, så det hadde vært deilig å få unna litt greier.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.