Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor før trening og så mer hjemmekontor. :kaffepc:


#3

tink sa for siden:

God morgen, hjemmekontor før handling, så mer hjemmekontor her. Mulig jeg får klemt inn bittelitt trening i dag, i det minste en økt med yoga.


#4

Sissel sa for siden:

Hjemmekontor her. Startet dagen med å kjøre mannen til flyplassen, men nå litt jobb. :)

God morgen! :)


#5

Mex sa for siden:

God morgen. :juhu:
På fjernkontoret i dag.
Klar for ferie kjenner jeg, men må nok holde ut i noen uker til.


#6

Blå sa for siden:

Kontorkontor.

Fremdeles trett, men det kommer seg veldig og i dag har jeg egentlig akkurat passe mye å gjøre og tid til å drikke kaffe med kollegaer innimellom.

Og så har jeg sneket meg en plass med fin utsikt og ingen ved siden av meg og det synes jeg er en god arbeidssituasjon.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg er på kontoret, og gleder meg ikke så veldig til en samtale jeg vet må komme. Håper egentlig å få det unnagjort ganske fort, så denne gruingen kan gi seg.


#8

star sa for siden:

Feriedag, aka studiedag.


#9

annemede sa for siden:

Endelig på kontoret etter å ha ventet (og fremdeles venter på) sms fra takstfirma. Men den er sendt, så da er det jo min feil at jeg ikke har fått den. At jeg har mottatt andre sms-er er irrelevant.


#10

Nenne sa for siden:

Siste dag på jobbreise i dag. I kveld skal jeg hjem og bli hjemme! I hvert fall til 3. januar. Da er det på'an igjen.


#11

Skilpadda sa for siden:

God morgen! SISTE SJANSE i dag for å melde seg til FP-julekalenderen (og dermed sikre at det blir noe av det i år også)!

Dette trenger IKKE å være en stor eller krevende jobb, det holder å poste noe hyggelig eller morsomt. Poenget er bare å bidra til å gjøre desemberinnspurten litt koseligere for oss alle. Hvis du aldri har vært med før, kanskje dette er året du skal prøve deg? :)


#12

Primrose sa for siden:

Da har jeg meldt meg, Skilpadda. Har jo bare hengt her siden 2009 og nytt godt av andres hyggelige poster, så kanskje det er på tide å bidra selv også. :knegg:

Hjemmekontor i dag, legetime litt senere, bare rutine og ingenting skummelt. LEI av grått vær, og nå kommer nordavinden tilbake sammen med strømprisene. :sukk:


#13

Primrose sa for siden:

2008 faktisk. Over 14 år. :sjokk:


#14

Skilpadda sa for siden:

Så bra, Primrose! :hjerter: Og ja, det er sjokkerende hvor lenge det er siden, for å ta et tilfeldig valgt årstall, 2006. :knegg:


#15

Syrinx sa for siden:

Eg sto tidleg opp i dag, såg litt TV og levde sakte før eg tok tak i meg sjølv og drog på kafé. Eg har eit negativt og ikkje veldig triveleg tankemønster for tida, så må prøve å bryte det. Så frukostlunsj på kafé altså, og så fekk eg ordna nest siste rest av julegåver. No skal eg nyte tjue minutt med tomt hus før fyrstemann kjem heim frå skulen.


#16

Tjorven sa for siden:

Det er travle dager, så jeg har ikke rukket å svinge innom kaffebloggen på morgenene. Jeg savner dere.

I dag hadde jeg et skikkelig kjipt møte, men jeg kom meg faktisk helskinnet gjennom. Det var godt, for nå begynte jeg nesten å miste trua på meg selv.

Det er altfor mange timer på plusskontoen, så i dag skal jeg avslutte tidlig og dra på trening. Kroppen min trenger det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.