Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Nedtellingen er i gang! :gave:


#2

Blånn sa for siden:

God morgen og gratulerer med dagen! Vi har overlevd lange, mørke november, og det må jo feires. Vi lagde gløgg til pedagogene i går og hadde kjøpt inn julehårbøyler/slips/nisseluer til alle. Nå skal jeg kjøpe pepperkaker og sette på julemusikk i skolegården.


#3

Mex sa for siden:

God morgen. Jeg er hjemme i dag. Ikke helt i form. Tror jeg har en forkjølelse eller noe på gang.


#4

Skilpadda sa for siden:

God morgen! Jeg har fått den første adventskalenderteen til frokosten min, og det er jo en hyggelig start på dagen. Vi hadde også gløgg på jobben i dag, med rundt 30 eksterne; det var hyggelig. Nå er det omsider, etter en del hektiske og oppstykkede uker, bare helt alminnelige arbeidsdager en stund fremover, det skal bli godt!


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har lekt hemmelig nisse på jobb, så eg var borte i går kveld å la ein melkesjokolade på plassen til alle. Passer så fint, sidan det er 24 biter i ein melkesjokolade.
Akkurat no sitter eg å ser ut på ein knallrosa himmel. Til og med fjorden blei rosa.
I kveld skal eg på kino. Det kan jo bli artig, husker ikkje sist eg var. Er førpremiere, så det er vist på med ugly sweater. I den anledningen har eg funne fram nokre juleøredobber. Så no henger det små julekuler og ringler i ørene mine.


#6

Eia sa for siden:

Endelig! Første desember, og kun 20 dager, 13 timer og litt til sola snur igjen. Her telles det ned. :jupp:


#7

star sa for siden:

På kontoret.
Jeg er litt tom etter i går, så driver å lager meg ekstra jobb. :gal: Jaja.
Gleder meg til helg jeg.


#8

tink sa for siden:

God morgen! Har nisset med å vekke alle ungene med hver sin forhatte julesang. Har sagt at rampenissen har flyttet til en annen familie, men rampemamma tar visst ikke fri. :blunke:

På plassen min på jobb så har strikkenissen plassert noen deilige varme ullsokker fra produksjonen. Det er nesten så jeg blir fristet til å nisse litt tilbake... :jupp:


#9

Appelsin sa for siden:

Jeg er hjemme med stort nyoperert barn, allerede vært gjennom Jul i svingen og den nye reality-kalenderen til nrk.
Strikker på en julegave og vurderer å vaske huset og å kle på meg :flau:


#10

tink sa for siden:

Ser for meg Appelsin vasker huset naken!
:hehey:

Har vært på digitalt kurs og har verdens mest rosasyntetiske julebrus i et glass. Nå tar det helt av her.


#11

Syrinx sa for siden:

Å, kor eg saknar å vere på jobb i desember! Hurramegrundt-slitsomt, men også så innmari fint med nissevenn, julekalender, juleverkstad og glede med elevar og kollegaer.

Eg har vore på behandling i dag og vart ganske utlada etterpå, så det vart sofa, ullpledd, hund i fanget og TV då eg kom heim. Trur resten av dagen blir omlag på samme vis, med litt kjøkkenrydding no og då.


#12

Nenne sa for siden:

Mannen har vært svimmel de siste dagene og vi fikk heldigvis time til ham i dag. Det viser seg at han har fått høyt blodtrykk, sannsynligvis som følge av jobbstress, så nå er han i gang med målinger og medisiner. Godt det er hjelp å få, men dette liker jeg altså ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.