Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilkoblet men ikke internett

#1

frukt sa for siden:

Jeg har internett fra Telia, vet ikke hva det kalles, jeg har ikke vanlig bredbånd, men en utvendig antenne og en hjemmesentral. Fikk det installert i desember i fjor, og fram til jeg fikk besøk av en tekniker i april datt det ut stadig vekk, og kom tilbake etter flere timer, eller neste dag.
Så forsvant det plutselig på lørdag, og etter å ha brukt timesvis på å vente på å få svar hos kundeservice, fikk jeg endelig svar,og nå er det tilsynelatende i orden. Men jeg kommer ikke på nett allikevel. Enten er jeg tilkoblet men uten internett, eller tilkoblet men jeg har ikke nett allikevel. Wtf? Jeg orker ikke å bruke mer tid på telefon til Telia i dag. :gaah:


#2

Rabbit sa for siden:

Jeg vet ikke om du er rammet av det samme som meg, men Telia har store problemer med tv og internett idag. Jeg har mistet stemmen etter en operasjon,så jeg prøvde å chatte med de. Sto som nr 157 i køen. Da skjønte jeg at det ikke bare var her. Sjekket FB og der sto det at de jobber med saken.


#3

nokon sa for siden:

Akkurat nå har eg og trøbbel med Telia.


#4

frukt sa for siden:

Aha, det var jeg ikke klar over. Var innom facebooksiden deres, men så ingenting der. Det er heldigvis i orden igjen nå.#6

Rabbit sa for siden:

Det verste er at jeg var inne og sjekket der, da jeg kom inn. Det sto at det ikke var noen feil i mitt område. Og det leste jeg på FB at det var mange som klaget på, så de burde vært bedre på å informere, kanskje.


#7

frukt sa for siden:

Jeg har sjekket flere ganger, og det stod ingenting der. Men Telia er vel ikke de som skårer høyest når det gjelder kundeservice.


#8

nokon sa for siden:

Mitt er tilbake igjen nå.


#9

frukt sa for siden:

Får håpe det blir lenge til neste gang, og kanskje man burde øve på å klare seg uten internett noen dager. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.