Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Voksenting å gjøre i San Francisco-området?

#1

Floksa sa for siden:

Tenkt at du er et voksent ektepar med et døgn til rådighet. Leiebil.
Komfort på overnatting. Liker sære museer og natur.
San Fransisco by skal vi gjøre med egen guide og hele storfamilien. Men jeg lurer på å gi mannen en døgn bare til oss to (vi har med barnevakt) til jul. Men er litt blank på hvor/hva vi kan gjøre. 2-3 timers kjøring går fint. Vi liker å kjøre bil :knegg:


#2

Floksa sa for siden:

Påsken 2023 ja.


#3

Selma sa for siden:

Kysten både nord og sør for SF er nydelig

Hvis dere vil kjøre litt, så er Monterey og Carmel en mulighet. Et par timers kjøretur hvis dere kjører raskeste vei - riktignok ikke en spennende vei å kjøre (veldig trafikkert motorvei). Litt lengre kjøretur hvis dere følger kysten nedover. Litt nærmere SF finner du Half Moon Bay. Veldig fine turstier langs kysten med bratte klipper, strender og store bølger og flere hyggelige kafeer i Half Moon Bay (og et veldig flott, men grisedyrt Ritz-hotell).

Velger du kysten nord for SF, så er det fine turstier og flott natur rundt Muir Beach og Stinson Beach/Bolinas. Point Reyes ser også fint ut (der har jeg ikke vært)

Vil dere holde dere i innlandet, så ligger jo Napa Valley rett nord for SF. Her kan dere besøke vingårder. De små byene ligger på rekke og rad innover i dalen. Min favoritt er Calistoga. Her kan du overnatte og bade i basseng oppvarmet fra varme kilder/geysirer


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.