Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Næringsrik og kaloririk drikke?

#1

frukt sa for siden:

Har dere noen forslag? Annet enn næringsdrikker fra apoteket for de koster en formue.


#2

meisje sa for siden:

Jeg lager smoothies:

Banan
bær/frukt (mango, kiwi, jordbær, bringebær, blåbær etc)
advokado
havregryn
mandelmel

væske (vann/juice/kefir/biola)


#3

Polyanna sa for siden:

Jeg tilsetter havregryn når jeg lager smoothie til datteren. For å få maks ut av jern, så lar jeg de stå og "soake" - frosne bær + juice - i kjøleskapet over natten.

For mer kalorier, tilsett kokosolje - den er vilt kaloritett og gir lite smak. (Sånn MCT-olje eller hva den heter. Den er flytende og smakløs)


#4

frukt sa for siden:

Takk for tips. :blomst:#6

Milfrid sa for siden:

Smaksfri olje. Kokosfett blir fort hardt igjen i smootie om man har i frosne bær. Jeg har i avokado, helmelk og en skvett fløte i poden sin. Han er ikke glad i frokost, men trenger noe kaloririkt. Helmelk, banan, avokado, frosne jordbær og en skvett olje.


#7

Input sa for siden:

Jeg tror jeg har en pakke med næringsdrikker av milkshake-typen i skapet. Skal jeg sende deg?


#8

frukt sa for siden:

Har kjøpt mct-olje, og proteinpulver har jeg fra før. Det burde hjelpe.

Så snilt av deg Input! Hvis du ikke trenger de tar jeg gjerne imot.


#9

Niobe sa for siden:

Av erfaring vet jeg at det ikke skal veldig mye til å få næringsdrikker på blå resept. De smaker jo så grusomt at det burde være kriminelt å ta betalt for dem. :knegg:


#10

frukt sa for siden:

:humre:
Jeg tror ikke jeg er helt der at det er nødvendig, men jeg vet jo ikke hva som skal til.


#11

IzziCreo sa for siden:

Poden fikk ikke det da han gikk på medisiner hvor han enkelt kunne latt være å spise. Selv om det eneste han spiste var en über-pimpet smoothie pr dag på rundt 450 kcal. Overlegen hadde forsøkt å få det gjennom ved en annen case, men tvert nei.
Ser du har fått tips over her om næringsrike smoothies. Jeg puttet oppi Tine E+, men de er veldig dyre. de også. Smaker dog bedre enn disse næringsdrikkene. E+ har også supper på kartong. De er laget for mennesker som får i seg lite næring, men er ikke medisinsk næringsdrikk. Mange sykehjem bruker disse.


#12

Niobe sa for siden:

Jeg var bare lett undervektig (BMI varierte fra 16,5 og 18,5) og slet med å spise nok pga utmattelse og sykdom. Jeg fikk næringsdrikkene på blå resept og kunne hente ut det jeg ville ha på apoteket. Første gangen anbefalte apotekdamen at jeg skulle ta en av hver smak, så jeg kunne finne ut hva jeg likte. Jeg likte ingen av dem. :knegg:Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.