Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Saccosekk anno 2022 (gutt 10 år)

#1

Timar sa for siden:

Jeg husker jeg fikk saccosekk til jul et år som liten. En sånn sak i liksomskinn med trillioner av fyllkuler som snek seg ut over alt. Jeg elsket den i starten, og så ble jeg lei av den stadig flatere lefsa som klistret seg til naken hud.

Men, verden har vel gått framover? Saccosekk eller lignende konsept kan være en super gave til sønn (snart 10). Både for å ligge å game i på rommet eller å dra med seg foran tvn.

Hva er det jeg ser etter? Den bør være noenlunde pen. Digg å ligge i. Og få brukeren godt opp fra gulvet.



#3

Cauchy sa for siden:

Vi har en HappyCat som har samme type fyll som saccosekk. Den er i stoff så den blir ikke klam og ingen kuler har sneket seg ut, men den har blitt helt flat så vi burde nok ha fylt på kuler.

Følger denne tråden med interesse, for jeg er egentlig ute etter et alternativ.


#4

apan sa for siden:

Mine barn fikk saccosekk fra en møbelbutikk for noen år siden. De er ikke sånn klamme lenger og begge sekkene lever i beste velgående i kjellerstua hos oss. Jeg tror det var A-møbler eller noe.


#5

My sa for siden:

Vi har også hatt Fatboy før, de er veldig store og gode, men jeg synes det er en ulempe at de bråker så fælt. Nesten umulig å se TV i, hvis personen som sitter i den flytter litt på seg. På grunn av materialet den er laget av (veldig kraftig nylonstoff).

#6

Myria sa for siden:

Vi har også saccosekk fra A-møbler. Godt og mykt stoff og absolutt ikke klamt slik jeg husker mine barndoms saccosekker var. Veldig fornøyde med dem.


#7

Input sa for siden:

Storebror har denne i et hjørne på rommet sitt og er fornøyd med den i hvert fall.


#8

Tjorven sa for siden:

Knerten har saccosekk som brukes MYE. Han er faktisk på nr 2, etter at den første ble brukt opp (det var plutselig små kuler overalt).

Vi kjøpte den på Skeidar for et par år siden. De hadde mange av forskjellig slag, og denne er i et slags stoff som gjør at den ikke oppfattes som klam. Han valgte selv hvilken han ville ha.


#9

frukt sa for siden:

De kommer jo i ulike materialer som kanskje bråker mindre. Jeg har ikke reagerte på at den bråker, men den står ikke i stua heller.


#10

løve70 sa for siden:

Samme her. Arvingen har Fatboy i kjellerstua og har aldri klagd på det.


#11

My sa for siden:

Nei, arvingene har ikke klagd, det er jeg som klager. :knegg: (kjellerstua her også):


#12

Charlie sa for siden:

Fatboy her også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.