Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Belgiske vafler

#1

Syrinx sa for siden:

Jeg ønsker meg belgisk vaffeljern, så det får ungene på deling i pakkekalenderen en dag. :knegg: Tenkte å pakke inn en oppskrift som jeg henger opp. Google gir meg hundre ulike forslag. Er det noen her som har en prøvd og godkjent oppskrift å dele?


#2

C3PO sa for siden:

Oppskriften min er analog, så jeg får ikke delt den med en gang. Bare pass på å søke etter Liege-vafler. Det er disse som har perlesukker i seg. De andre er Brüssel-vafler.


#3

Syrinx sa for siden:

Takk for tips, da er jeg i alle fall ett steg nærmere riktig oppskrift. Om du orker å skrive inn din så tar jeg gjerne imot den.

Eller ser denne ok ut?

passionforbaking.com/no/2017/05/25/belgiske-liege-vafler/

(Barna mine har heldigvis vakre hender, så den kan funke for dem. :humre: )


#4

C3PO sa for siden:

Den oppskriften var ikke så verst, men jeg har funnet oppskriften min på nett. Den er på engelsk, så jeg håper det går bra. Den er ganske enkel, men deigen kan være litt kludrete å håndtere første gang du prøver.


#5

Syrinx sa for siden:

Supert, tusen takk! Barna her er som så mange andre andre på sin alder, "ååå, hva heter det på norsk igjen", så engelsk oppskrift er ikke et hinder.


#6

C3PO sa for siden:

Bare hyggelig! Det går fint å fryse vaflene og varme dem opp senere uten smakstap (synes jeg da).


#7

Syrinx sa for siden:

Supert med bakst som kan fryses!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.