Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kjøper man bra, men ikke for dyr ull til barn nå?

#1

Pelen sa for siden:

Gjerne på nett så at jeg kan sende det direkte til mottaker.

Skal være helt ok ull til barnehage, helst ikke for dyr så at jeg kan kjøpe noen forskjellige deler.


#2

Millen sa for siden:

Pirre Robert?



#4

veobra sa for siden:

Jeg har alltid likt Janus godt. De pleier ha noen sett med genser og longs, noen ganger også med en buff. Synes kvaliteten er god. Obs og de andre butikkene til Coop har noen ganger god pris på settene.



#6

IzziCreo sa for siden:

Hust & Claire er klar favoritt her. Nettbutikken dressmykid har vet jeg, og har vel også handlet hos guttelus.


#7

Chablis sa for siden:

Barnas hus .


#8

IzziCreo sa for siden:

Ja, Reflex har mye bra.


#9

Vianne Rocher sa for siden:

Det er ikke veldig spenstig eller det billigste, men årevis med utprøving og jeg setter en knapp på ull fra Janus til barn. Slitesterkt og kan vaskes på 40 ved behov.


#10

Mex sa for siden:

Coop obs har 40% på Pierre Robert nå.


#11

Myria sa for siden:

+1 på Janus. Ofte medlemstilbud på Obs og det er slitesterkt (her har de fleste plaggene fra Janus tålt alle tre barna).


#12

veobra sa for siden:

Disse settene tenker jeg på. Til normal pris er de til lik pris eller rimeligere enn Pierre Robert. De er ofte nedsatt, ikie på obs nå ser jeg.
www.obs.no/janus/2211059


#13

millact sa for siden:

Enig, slitesterkt og bra!


#14

Chablis sa for siden:

Ett av få min klarte å få hull i , det og Pierre Robert


#15

Chablis sa for siden:

Ja, de har det og ikke så dyrt.


#16

Input sa for siden:

Vet ikke om det er noe alternativ å kjøpe brukt, men det ligger veldig mye "ullpakker" på finn. Vi kjøpte en pakke med seks sett med trøyer og bukser til 1000,- kr nå i høst, og solgte alt ulltøyet etter lillesøster fra i fjor i en tilsvarende pakke. Da jeg var alene med storebror fikk jeg hvert år en sånn pakke med ulltøy fra finn i gave av farmoren og farfaren hans, og det var så utrolig fint, fordi de brukt den samme summen som de ville brukt i butikk, men jeg fikk alt ulltøyet jeg trengte.


#17

Lavender sa for siden:

Mine jenter har i tillegg til Janus og Nøstebarn hatt god ull fra Joha, hvite trøyer med nupereller, gode sokker og hele dresser.



#19

Charlie sa for siden:

Har brukt masse Janus og Joha og har vært godt fornøyd, vasket masse i maskin. Vi kjøpte helst på tilbud,medlemstilbud på Obs er det vel typisk før jul, ja.

Brukt er også fint, for de minste ville jeg kanskje forhørt meg om flekker om det er gave. Bleieflekker er vanskelig å få bort fra ull.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.