Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kake med nøttebunn, marsipan og sjokoladeglasur

#1

Jålebeinet sa for siden:

Denne er god :nam:

150 gr mandler
100 gr nøtter
250 g melis
4 eggehviter
1 ss mel
1 ts (toppet) bakepulver

Stekes ved 175 grader. Skjekk bunnen etter 25 minutter, den skal ikke være gjennomstekt.

Glasur: et lag marsipan legges på. Over dette heller du denne blandingen:

1/2 plate smeltet kokesjokolade
50 gr smeltet smør
2 eggeplommer
1 ts vanlijesukker
melis til glasuren er tykk og fyldig.


#2

gullet sa for siden:

Det høres fantastisk ut!
Kanskje noe for meg som hadde tenkt å overlate all baking til bakeren.


#3

Benzo sa for siden:

Nam, den skal svigers få til kaffen en dag!


#4

Nenne sa for siden:

Denne skal jeg prøve! :hyper: Snart!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.