Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til østlandsfolk!

#1

Input sa for siden:

Kanskje helst dere med litt små barn, eller barnebarn. Men min 12-åring koste seg også veldig.

I dag (går) var jeg på juletur med Tertitten i Sørumsand, og det var bare et så utrolig fint arrangement som jeg virkelig vil anbefale videre. Det kostet vel 200/100 for billetten, og da fikk vi kjøre toget og en veldig koselig stund når vi kom frem til Fossum. Alle ungene fikk godtepose av nissen, den fineste fjøsnisse-nissen jeg har sett i mitt liv, og vi alle fikk pepperkaker og gløgg/kaffe/saft. Også var det kjøring med hest og vogn der.

Det var altså helt magisk julestemning! Det som gjorde det ekstra koselig var at alt var inkludert i billetten, det var ingen salgsboder eller ting man kunne kjøpe ekstra. Og jeg synes det var så utrolig fint med en sånn hyggelig opplevelse sammen med familien min, som var HELT blottet for mas eller press om å kjøpe noe mer. Jeg ble ordentlig, ordentlig glad av dette arrangementet og anbefaler det sterkt til alle som bor i nærheten. :hjerter:

mia.no/tertitten/julekjoring-2022


#2

Tjorven sa for siden:

:hjerter:

Togene på Tertitten er helt fantastiske.


#3

nokon sa for siden:

Eg var der med Ungen i fireårsalderen. Det var ei flott oppleving.


#4

Chablis sa for siden:

Takk for tips, kanskje vi må turen dit med 2-åringen.


#5

Input sa for siden:

Ja, min 2-åring var helt fra seg av ekstase. Hun virkelig elsket det! Togturen er akkurat passe lang til at det er spennende hele tiden.


#6

Marla Singer sa for siden:

Takk for tipset! Har tenkt på det før, men glemt det litt, og det høres akkurat passende ut som den manglende julekalenderopplevelsen jeg har lett etter.


#7

Chablis sa for siden:

Var det mye folk? Vi vurderte nemlig juletoget i Lommedalen , men der var det eviglang kø , så det utgikk.


#8

Molly sa for siden:

Vi var der da minstemann var liten. Det var kjempesuksess!


#9

Input sa for siden:

Nei, man må ha forhåndsbestilt billett til et spesifikt tidspunkt, så det var bare så mange folk som det var plass til på toget. Null kø omtrent, ikke til nissen engang.


#10

Chablis sa for siden:

Så bra, da må vi få til en tur dit.


#11

apan sa for siden:

Enig, det er veldig koselig. Vi var der faktisk med hele familien for 3 år siden og da snakket vi om at vi burde gjøre det igjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.