Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Mex sa for siden:

God morgen. I dag skal jeg toge store deler av dagen. Workshop på Skøyen og 5 timer isj med tog..


#3

Dali sa for siden:

Morn fra bussen. Snør I dag, hvor lenge blir den liggende tro?


#4

Martis sa for siden:

Det er altså så kaldt ute! Til og med vovsen, syns det er greit å være bare en kort tur ute! Hjemmekontor i dag og fyr i peisen!


#5

nokon sa for siden:

Trøtt morgon her. Eg drakk altfor mykje kaffe altfor seint i går og prøver å vekke meg sjølv med altfor mykje kaffe igjen nå … det kjennest som ein ond sirkel.


#6

Albertine sa for siden:

God morgen. Vært våken siden halv fem fordi jeg hoster så voldsomt. Livredd for at ribbenet skal ryke igjen. Vært ute med bikkja, har gått ca. 30 meter sånn at hun fikk tisse, og jeg er utkjørt. :sukk:


#7

millact sa for siden:

På jobb, mørkt ute, men er begynt å bli vant til det. Julefest med 9.klasse i kveld; tror det blir hyggelig faktisk. Innsamling til klassetur til høsten og betaling er frivillig slik at alle skal kunne komme. Klassen mm har samlet inn utrolig mye flotte gevinster og frivillige baker og tar med kaffe. Vi håper alle stiller.


#8

Blå sa for siden:

God bedring Albertine. :klemmer:

Vi har hatt julegrantenning og gløgg på jobben og jeg nyter alt som er ett lite glimt av fest. :lykkelig:


#9

Nenne sa for siden:

Jeg var oppe alt for tidlig i dag for å bake Grittibänz. Det er jo 6. desember. Jeg er så trøtt at jeg glemte å hente kaffe!


#10

Albertine sa for siden:

Takk, Blå.

Brenne, artig med mat fra andre tradisjoner!


#11

Hjertensfryd sa for siden:

Sitter hjå oral kirurgen med eldstemann. Visdomstann nr 2 som skal ut. Må vel bake litt i løpet av dagen, når me ein gong kjem oss heim igjen.


#12

celebelen sa for siden:

Hjemmekontordag, så jeg fikk trent i morges. Treningssenteret mitt har adventskalender, og trekker en pakke hver dag blant de som har vært innom den dagen. Greit med litt ekstra motivasjon!


#13

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter på konferansehotell og skal være her i to dager. Jeg føler meg som en bortskjemt drittunge som ikke vil velte meg i luksus. Jeg vil heller ha tid til å gjøre jobben min.


#14

star sa for siden:

På kontoret. 2 lag ull, pluss stort ull skjerf og pulsvarmere, men likevel kaldt.


#15

løve70 sa for siden:

På kontoret. Kaldt, men fint her., tar heller litt kulde så lenge det ikke blåser or regner. Fikk meg en fin joggetur til jobb i dag. Nå møter stort sett hele dagen.


#16

Stompa sa for siden:

Snø her også i dag. Jeg er hjemme. Muntlig eksamen via Zoom om 15 minutter, og jeg er overraskende nervøs ...


#17

Eia sa for siden:

Kaldt kontor her også, men jeg har nettopp kommet tilbake fra kjøretur i sol, så jeg er blid lell. :glis:

Dere: det er kun 14 dager til solsnu! :hyper:



#19

Sissel sa for siden:

Hjemmekontor her. Har nettopp vært i et møte jeg gruet meg veldig til, så nå er det ikke noe mer ubehagelig planlagt før jul, heldigvis.

Sol og 2 grader her i dag.


#20

Syrinx sa for siden:

I dag skulle eg igrunn på utflukt, men det var meldt så innmari glatte vegar samt at eine superdama (Albertine :) ) eg skulle besøke var sjuk, så eg droppa det.

I staden har eg putla litt med julepynt, ordna ei vanskeleg gåve og laga mal til pepperkakehusa som lagast i løpet av denne veka.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.