Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Primrose sa for siden:

Først? Jeg har både måket snø og dusjet og kommet meg på jobb og drukket en dobbel espresso. Veldig klar for helg nå selv om den blir hektisk.


#3

Selma sa for siden:

God morgen!

Jeg har fri i dag. Skal straks på trening og deretter pakke til hyttehelg


#4

Eia sa for siden:

God morgen. Etter regnhøst fra h... og tre uker med sykdom og biltransport til jobb, nyter jeg å sykle til jobb igjen. Piggdekk er på, og kulda kan ikke ta fra meg sykkelgleden. Så det så!

11 dager til solsnu! :jupp:


#5

Sissel sa for siden:

Hjemmekontor etter en vellykket teambuilding i går. Drakk bare 2 glass vin, så sånn sett er formen fin, men er likevel ikke helt i form. Tung i hodet og "tett" i pappen, men, men, det er snart helg heldigvis.


#6

celebelen sa for siden:

Det har snødd i natt. Ikke mye, men nok til at det er hvitt igjen. Her er det hjemmekontor, før julebord i kveld.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg er tilbake på hjemmekontor etter to dager under dyna. Jeg er veldig spent på om hodet mitt faktisk fungerer, for det kjennes ut som det fremdeles er pakket inn i en dyne.

Om ikke annet er det fredag i dag, så jeg kan fortsette å hvile gjennom helgen. Knerten skal på sitt første julebord i dag. :knegg: Det er med håndballaget hans, og han er veldig spent på om han liker alle de tre rettene som skal serveres. Han er ganske kresen, men overlever sikkert om han må stå over en rett eller to.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg har en bonus som kjører opp i dag og går nesten i frø. :neglebit:

Ja, og så skal jeg vaske dusjen.


#9

millact sa for siden:

Spennende, Blondie, lykke til til bonusen!

Tjorven: Min 14-åring skal også på julebord i dag, i regi av kirka, for konfirmanter, men han får pizza, så han vet han liker det. Han hadde nok foretrukket biff.

Alene på jobb, gitt kollega fri, så i dag blir det stille.


#10

Frøy sa for siden:

Snø, ankelsokker og joggesko, legg til varme som ikke virker på kontoret så har man en bra fredag. :knegg:

Må på skobutikken i lunsjen og få fatt på vintersko, jentungen har tatt mine.


#11

star sa for siden:

Lykke til til bonusen!!

Jeg har feriedag i dag. Dvs studiedag. Har en liste med huslige sysler som skal puttes i pausene.


#12

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg tar en dag til under dyna. Jeg er mye bedre, tror jeg, men har ikke vært ute av senga enda. Mannen har visst hjemmekontor på stua. :gaah:


#13

Stompa sa for siden:

Morn. Sitter litt hjemme på morgenkvisten og vurderer tysktekster. Skal straks dra på jobb og kjøre dagens to timer, før det blir trening og vurdering av tysk- og norsktekster hele helga. Må ta igjen for to helger som har gått til eksamensjobbing!


#14

Syrinx sa for siden:

Eg, nekhaudet, lova mannen i går kveld at eg skal fikse julegåver til heile familien hans. Yey. Han skal oppover til dei i dag, så det må gjerast før klokka 15. Det var ein god idé i går, eg er ikkje like entusiastisk i dag.


#15

Blånn sa for siden:

Rettelse: mannen avspaserer. Da kan tv’n stå på. Puh.


#16

Pingis sa for siden:

Konfekt og gavekort til hele hurven, Syrinx.

Jeg var litt fredagseuforisk i morges, men så slo virkeligheten meg i bakhodet, så nå er jeg litt sur og sliten. Men det er julebrus i det ikke altfor fjerne, så det ordner seg nok!


#17

Mex sa for siden:

Jeg har en skikkelig drittdag i dag. Det skal bli godt med helg. Dessverre så fikser ikke jobbproblemet seg av seg selv over helgen, så må nok ta fatt i det igjen i neste uke. :sukk:


#18

Blondie sa for siden:

Veldig blid bonus inn døra, nå kjører hun igjen i egen bil. :hjerter:


#19

Nenne sa for siden:

Jeg er sliten og ser frem til helg. I kveld skal mannen på juleøltesting med venner og jeg skal kanskje kandisere noen appelsinskall eller kanskje jeg ikke gidder og så skal jeg strikke og se på TV og drikke rødvin.

Men jeg har ennå noen timer igjen å jobbe før den tid, så jeg får være flink litt til.


#20

Syrinx sa for siden:

Lang historie, men eg hadde foreslått konkrete gåver for fleire veker sidan og hatt fleire moglegheiter til å handle på akkurat den butikken. Nei, du. Træge trønder, er ikkje det noko? :knegg: Men han bestemte seg i går da, og eg pakka sovesveisen inn i ei hue og gøymde meg sjølv i ei kåpe og fekk utretta all handelen. Premien for god innsats: Eg skal vere heime åleine heile helga!

#21

Toffskij sa for siden:

Her har det vært en heftig start på dagen, men jeg har trua på en rolig ettermiddag. Puh!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.