Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Mornings! Oppe lenge før fuglene i dag for å kjøre en til flyplassen. Førstemann på kontoret etter vaskedamen. Det er fredag, for de som lurte. Jeg føler det er fortjent.


#3

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Siste dag med snø i denne omgang tror jeg. Nå kommer det vanlige vestlandsværet tilbake....

Planen min var egentlig å ha fri i dag, men så kommer den nye sjefen min på besøk, så da må jeg ta en tur på kontoret for å planlegge neste år. Spennende det da.

I kveld blir det en liten tur ut med noen venninner.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg skal kjøre ungen min til flyplassen i dag, føles feil å gjøre det «feil vei». Jeg har dog full forståelse for at hun vil feire jul med kjæresten sin.

Jeg angrer på at jeg sutret over minus fjorten i går, for i dag er det minus atten. :snill:


#5

star sa for siden:

Uforandret angående grader her.
Er på kontoret. Har null lyst til å gjøre noe. Skravletime på slutten av arbeidsdagen.


#6

Martis sa for siden:

Det er så sjukt kaldt! Hjemmekontoret har fin utsikt ut i hagen, men det kommer kald luft fra vinduet så jeg må egentlig trekke for gardinen. :knegg: Endelig fredag og helg!


#7

Hondacrv sa for siden:

Endelig fredag! I kveld håper eg det kjem ei venninne til middag, og i helga skal eg berre surre rundt og ordne ting, og drikke kaffi med venner. Heilt perfekt, spør du meg.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg har fri i dag, og det er deilig. Neste uke er det 2,5 arbeidsdag og så tar jeg ferie resten av året. :lykkelig:

Plan for dagen i dag er å trene yoga og så ikke være hjemme når snuppa har julebord. Jeg lurer på om vi skal dra på kino. Hun er ganske grei, så lillebror kan være hjemme. Han er sågar invitert på festen, men han har ingen planer om å delta. (Og der ligger kanskje noe av grunnen til at han er "invitert". :vetikke: )


#9

Heilo sa for siden:

God plan Tjorven! Jeg høyner deg med at jeg tok ferie nesten ut året sist fredag. Det var høyst tiltrengt og veldig lurt. Nå er jeg Gudrun, moren til Jason i boka Jason på ferie. Noen som husker den boka fra barndommen? Jeg nyter rett og slett å endelig ha tid og overskudd nok til å vaske huset. :nemlig:


#10

Fintdethei! sa for siden:

Elsket boken om Jason på ferie :hjerter:.


#11

Blondie sa for siden:

Jeg er også hjemme ut året (dog med sykemelding), merker ingenting til det overskuddet. :knegg: Jeg har rød duk og kjæresten kjøper inn julemiddagen, da tenker jeg at det ordner seg.


#12

Embriksmamma sa for siden:

Endelig, endelig fredag!! 3,5 time igjen på jobb, gleder meg til i kveld!! :hyper::


#13

polarjenta sa for siden:

God formiddag. Her er øya stengt, brøytebiler som har kjørt utfor osv. Jeg var en tur innom jobb, men dro hjem når jobbintervjuene jeg skulle være med på ble avlyst pga været. Like greit for jeg oppdaget at jeg hadde et teamsmøte som var greit å ha hjemme.


#14

Toffskij sa for siden:

I dag er alle fredagers mor, jeg er endelig hjemme (en dag forsinket pga. Storbritannias manglende evne til å håndtere litt rim på rullebanen) etter årets aller mest intense arbeidsperiode, to og en halv uke med fullstendig kreisi jobbing til alle tenkelige tider. Men nå er det endelig over, jeg har sovet til langt på dag og nå har jeg verdens bedageligste sofakontor hvor jeg plukker opp de aller siste trådene fra semesteret. På tide!


#15

millact sa for siden:

Kom akkurat hjem. En arbeidsdag igjen før jeg tar ferie til over nyttår.


#16

Nenne sa for siden:

Bakedag i dag. Sju deiger satt, fire er bakt ut og puttet i boks. Nå er det middagspause og så får vi som om det blir stekt noe mer i dag eller ikke.


#17

Syrinx sa for siden:

No har eg hatt nokre dagar som har lagt opp til eit heilt anna tempo enn eg greier halde. Då var det godt å avslutte dagen i dag med Eva Weel Skram sin fantastiske julekonsert. Det var balsam for eit slitent menneske.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.