Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vind- og vanntett utebukse

#1

Taien sa for siden:

Det har jeg planer om å kjøpe til mannen. Men hva! Jeg kan ikke kjøpe i 2000kr klassen men regner med 1000-lappen. Han sykler til jobb nesten hver dag, så han trenger noe bra. Gjerne tips om jakke også for det skal hans svigermor gi. Av unga får han skikkelige gode sykkelhansker.


#2

jolie sa for siden:

Jeg har kjøpt en del på SportOutlet i det siste til 15-åringen som plutselig måtte ha herrestørrelser. Han er ikke av typen som ikke sliter på tøyet, for å si det sånn. Synes det holder veldig bra (har turbukse, skalljakke og skallbukse), og vannsøylen er god.


#3

Taien sa for siden:

Jeg har tenkt på SportOutlet. Men det er å velge HVA? Jeg syns det er så mye å velge i...


#4

Fintdethei! sa for siden:

Sportoutlet har noen, lurer på om det er i merket Heldre eller Vikafjell, de har høy vannsøyle, fin pris, og helt super til formålet.


#5

Input sa for siden:

Vi har god erfaring med Vikafjell tur- og skalltøy.


#6

IzziCreo sa for siden:

Se etter vannsøyle på minimum 10.000. Gjerne høyere. Følg også med på tilbud på XXL. Ville også sjekket SportOutlet som nevnt over her. Hvis du bor i nærheten av Vestby, så har de flere butikker der som selger slikt tøy med god rabatt. Stormberg er også et merke som ikke er så dyrt. Hvis ikke de oppgir vannsøyle så se videre :nemlig:


#7

jolie sa for siden:

Jeg hadde nok i dag sikkert valgt denne, denne eller denne hvis jeg skulle kjøpt en bukse nå.

15-åringen har denne, men jeg synes de andre ser litt tykkere ut mtp vinterbruk (vi går nok bare for en vattert utgave i vinter siden han ikke er så glad i å ha noe mer enn en joggebukse under for tida).


#8

Hyacinth sa for siden:

Dra til Ålgård, Taien! På Outleten. Dit vil jeg dra etter jul og kjøpe skalljakke på salg.


#9

Taien sa for siden:

Jeg tenkte på Kilden...de har også outlet. Men ja, Ålgård har jo mer utvalg. Kanskje gi han gavekort så kan han velge selv etter jul...


#10

Hyacinth sa for siden:

Jeg har landet på at jeg vil ønske meg det. Altså at vi drar til Ålgård i romjulen eller i januar. For det er mye større utvalg, ja. Og gode priser.

Det er rimelige priser på Kilden også, men begrenset utvalg.



#12

millact sa for siden:

Har også god erfaring med Sport Outlet eller Stadium Outlet.


#13

veobra sa for siden:

Det er en side for outlet på sidene til bergans.no. Du kan være heldig og finne noe der også.


#14

Fersken sa for siden:

Jeg synes ikke prisene på outlettbutikkene på Ålgård matcher prisene på SportsOutlett. Mulig det er litt forskjell på kvalitet på noen merker, men egentlig ikke nok til at det veier opp.
Synes jeg.


#15

Hyacinth sa for siden:

Men det er vel et mye bedre utvalg?

Hvor er egentlig Sport Outlet? Vet det er en på Kilden. Men er det flere slike butikker? Er det en egen kjede?


#16

millact sa for siden:

Ja, egen kjede. Den er på Kvadrat.


#17

løve70 sa for siden:

Sport Outlet har vel mer ukjente merker enn de har på outleten på Ålgård? Jeg har ihvertfall aldri funnet noe der.


#18

Niobe sa for siden:

Norwegian Outlet på Ålgård er jo en merkevare-outlet. SportsOutlet er en sportskjede med outlet i navnet, men det er jo en sportskjede som stort sett selger egne merkevarer. Som sjelden er å finne i andre butikker. Heldre og Vikafjell, f eks. Men kan være heldig å finne merkevarer til god pris der.

Om man er ute etter Bergans, HH, Peak Performance, Stormberg, Twentyfour, Kari Traa, eller Swix, så får man gode priser på Ålgård.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.