Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ringe med Samsung-telefon

#1

Fintdethei! sa for siden:

Et aldri så lite rop om hjelp.
En slektning har fått et problem med sin Samsung telefon. Hen skal ringe, trykker på den grønne ringeknappen, kontaktlisten kommer opp, og velger kontakten. Eneste valget er å slette den, men ikke noen ring til-knapp.

Det ser liksom ut som man har kommet inn i en endre kontaktliste-funksjon?

Hilsen frustrert iPhone-bruker.


#2

Elisabet sa for siden:

Trykker du på navnet på kontaktlisten så skal du jo få opp grønn ringeknapp under? men kan han ikke bare gå på fanen "nylige" isteden så finner han de som pleier å ringe med og kan trykke direkte der? Eller gå på tastaturet og begynn å skrive navnet du skal ringe til.


#3

celebelen sa for siden:

Høres ut som det enten er noe feil med telefonen, eller at vedkommende ikke er inne på listen hen tror hen er inne på. Kanskje prøve med en omstart av telefonen?


#4

Fintdethei! sa for siden:

Nei det var ingen ringeknapp.. Nå gikk eieren ut en tur med telefonen, skal sjekke litt mer når den er tilbake. Har fått et par andre tips også. Eieren har pølsefingre, så ikke utenkelig at det er trykket i hytt og dynevær.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Problem solved. Det løste seg visst selv.


#6

-ea- sa for siden:

Det bruker å hjelpe å snakke om det, det har jeg erfart så mange ganger. :humre:


#7

Dali sa for siden:

Akkurat som å rope på it brukerstøtte. :knegg:


#8

Billa sa for siden:

Kjent. Mamma hadde BLOKKERT meg ved å trykke litt hist og her, og mens jeg ikke kunne skjønne at jeg alltid fikk opptattsignal når jeg prøvde å ringe, var hun fornærmet over å ikke motta hverken telefoner eller meldinger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.