Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stekeovnen skrur seg av mens jeg langtidssteker

#1

Bloppy sa for siden:

Bah!!

Vi prøvesteker ei ribbe nå. Den har stått inne siden kl 8 i dag tidlig. Og to ganger, ganske tett på hverandre har stekeovnen plutselig bare slått seg av. Helt av seg selv. Det er bare å skru den på igjen, men jeg kan ikke gjete den ovnen i hele dag. Det er ikke første gangen det skjer heller. Den piper ikke når den skrur seg av. Plutselig er den bare avslått.

Noen som har erfaring med dette? Det er en Gorenje frittstående komfyr. Fra 2018 eller 2019. Husker ikke helt. Finner ikke noe i instruksjonsboken om hva jeg skal gjøre med det heller.



#3

Floksa sa for siden:

Min skrur seg av. Men etter 12 timer. Høres ut som din har en feil eller er programmert feil?


#4

Elisabet sa for siden:

Har du komfyrvakt? Det er problemet hos oss med langtidssteking/koking på nyere komfyr. Det er en kobling mellom komfyren og komfyrvakta selv om vi har satt den over vifta. Men om du ikke har komfyrvakt så kan det være en sikkerhets greie på selve komfyren også.


#5

frukt sa for siden:

Men komfyrvakten har vel ikke noe med stekeovnen å gjøre? Min slår ihvertfall bare av platetoppen, aldri ovnen.


#6

Bloppy sa for siden:

Det kommer en servicemann eller dame hit 20.desember. Så får vi se hva de finner ut av. :knegg: Hadde vært deilig å slippe å gjete den stekeovnen hele julaften.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.