Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det noe som de fleste jenter på 15 liker?

#1

Che sa for siden:

Jeg skal kjøpe gave til jente 15 år gjennom hjelpeorganisasjon. Det eneste jeg vet der alder og kjønn - og jeg vet at vedkommende bor i min kommune eller nabokommunene. - Dette er jo en gave som noen andre skal gi i gave til noen, så den må jo være fin, tenker jeg!

Jeg har tenkt Rituals dusjsåpe og noe annet evt
Jeg har tenkt gavekort (men synes egentlig at det er litt kjedelig - så noe i tillegg til gavekortet i såfall
Jeg har tenkt på ting som "kosesokker" etc

Prisen skal være mellom 200 og 300 kroner.


#2

Zulu sa for siden:

Clarins Lip Oil er stas for mange. :jupp:


#3

My sa for siden:

Rituals har noen fine gaveesker, tror de minste koster i underkant av 300.

Cubus har 30% på nattøy nå, så et sett med julepysj, som rutete flanellbukse + t-skjorte koster 279


#4

Che sa for siden:

Skummelt med klær da. Størrelse kan jo variere. Rituals kan defineres som noe en 15-åring liker?


#5

My sa for siden:

Ja, størrelse varierer. Men avhengig av opplegg så er det noen som er organisert slik at man ikke kjøper til en spesifikk person, men at de som har meldt inn ønske til "jente 15" kan velge blant gavene som har kommet inn til denne gruppen. Og står det da f.eks "julepysj str S" på pakken så velges vel den pakken av noen som tenker det kan passe til nettopp deres 15-åring. Og i tillegg kan det jo byttes. Men er det en spesifikk person du har fått i oppdrag å kjøpe til så er det vel best å unngå klær ja.

Min 15 år gamle jente liker i alle fall Rituals. Tror de fleste gjør det. Gjerne den hvite serien (Sakura).


#6

Timar sa for siden:

Varme votter, kanskje? Er ikke de Johaug-vottene populære?

Jeg syns de Rituals-settene er pene, men blir sånne sett noen gang brukt? Jeg husker jeg hadde skapet fullt av gaver i ungdommen, brukte aldri noe.

Ellers er det vanskelig å treffe uten at mottaker må ut og bytte størrelse. Øretelefoner, er det mulig å få i den prisklassen?


#7

My sa for siden:

Her brukes det opp, både av 15- pg 17-åringen.


#8

Bokormen sa for siden:

Jeg tenker at ungdom som kanskje ikke får så mange gaver gjerne setter en liten symbolsk pakke + gavekort, slik at de har muligheten til å velge noe selv. :)


#9

Storm sa for siden:

Datteren min på 15 foreslår hårbøyle, toalettmappe og lipgloss.


#10

Blå sa for siden:

Mine 15 åringer hadde satt pris på kosesokker og generelt kosetøy. Alt som er mykt og løst egentlig.

Rituals er forholdsvis safe også tenker jeg. Kanskje kombinert med et gavekort på kino?

Pent sett med lue og hansker?


#11

Toffskij sa for siden:

Begge mine døtre var eminent uinteressert i alt av skjønnhetsprodukter da de var 15. Bare for å nevne at ikke alle er så opptatt av sånt.


#12

Input sa for siden:

Jeg har ingen anelse, men vil bare si takk for at du tenker på at du bør kjøpe en fin og ordentlig gave! :klemme:


#13

millact sa for siden:

Min på snart 18 liker det; Body Shop er også noe.


#14

Noba sa for siden:

Jeg har fått gutt 15 og jeg tror jeg kommer til å kjøpe et gavekort (Midtby-sjekk) og litt julegodteri. Tenkte kinobilletter for to, men greit det er så fleksibelt som mulig. Kanskje litt kjedelig gave, men min egen femtenåring (gutt) hadde likt animebøker og tegnesaker så interessene kan være ganske så snevre og spesifikke.


#15

veobra sa for siden:

Min er veldig glad i sitt pledd. Du får kanskje ikke et i ull til under 300,. men kan være heldig. Det finnes fine som ikke er i ull også.

Joda. kid har ullpledd til 299,-
www.kid.no/puter-og-pledd/pledd/ullpledd


#16

Zulu sa for siden:

Det vil jo gjelde uansett hva gaveforslaget er. Sannsynligheten er likevel ganske stor for at du vil treffe med noe slikt.


#17

My sa for siden:

Ja, men nå er det jo (dessverre) veldig mange som har bedt om hjelp til gave, og når da det er veldig mange av samme kjønn og årgang, så vil det alltids være en eller annen som har litt annerledes gaveønsker også.

Jeg har "jente 13", og endte opp med denne malekofferten fra Ark. Siden prisen kan være opp til 400 kr der jeg deltar fikk jeg også med en blokk med akvarellark til 100 kr, akkurat innenfor maksverdi. Mange 13-åringer som ikke bryr seg om maling og tegning i det hele tatt, men sikkert mange som gjør det også, så jeg satser på at det er en eller annen det passer for. Fikk uansett med byttelapp.


#18

Blå sa for siden:

Pledd er også en god ide. Igjen noe begge mine ville vært glad for i den alderen. De har likt sånne fleecepledd som skal ligne på pels.


#19

veobra sa for siden:

Jeg tror slike pledd som likner pels gjerne er mer populære i den alderen. Det er nok sikrere enn et mer tradisjonelt ullpledd.


#20

Tjorven sa for siden:

Det var vel på den alderen at snuppa ble veldig fokusert på «kos». Hun ville blitt kjempeglad for produkter fra Rituals, men te, tekopp, pledd, store kosesokker, myk bukse og sånne ting ville også blitt høyt verdsatt.


#21

Benzo sa for siden:

Gavekort på Hm.


#22

millact sa for siden:

Og sovemaske og ansiktsmaske.


#23

Palmen sa for siden:

Gode varme litt fine vanter. Aner ikke hva som er kult


#24

Elise sa for siden:

Min datter 15 ønsker seg "pelsvotter" og sky high vannfast mascara. Hun ville også blitt glad for rituals, body shop, smykker, pysj, pledd, led-lyslenke, sminkebørster.


#25

My sa for siden:

Mine jenter (15 og 17) elsker saueskinnsvotter med ull inni. Vanligvis koster de litt mer, men Kid har noen på halv pris, som koster 250 akkurat nå:

www.kid.no/interior/homewear/wooly-ullvott-brun?v=20275200036

Ser de er utsolgt for de brune på nett og i butikkene her i byen, men de grønne har de begge steder. Er fine de også.


#26

Palmen sa for siden:

Alle jentene mine har slike og elsker de.


#27

millact sa for siden:

Er de gode og varme? Lurer på om det er noe for min frosne 17-åring.


#28

My sa for siden:

Regner med det. De skinnvottene de har (hatt), og jeg har, er av andre merker, men de er i alle fall gode og varme. Og disse på Kid kjentes like gode ut da jeg så på dem i butikken (noe som overrasket meg litt, siden de var såpass billige).


#29

Che sa for siden:

Synes de grønne vottene var kjempefine og tenker at det kan være deler av gaven. Jeg finner noe. Tusen takk for gode forslag!


#30

My sa for siden:

Det tror jeg blir bra, og med byttelapp er det ganske safe. Kid har jo masse kosetepper o.l. som ungdom i den alderen ofte setter pris på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.