Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den ultimate jobbsekken?

#1

LilleT sa for siden:

Til mann, hvis slikt har noe å si.

Vil gjerne ha tips!


#2

Dali sa for siden:

Må vel bli DB det da? Som alle har for tida. Kollega (mann) har en svart 26 l og er veldig fornøyd. Annen Kollega (dame) hat også svart, litt annen variant, og er veldig fornøyd. Jeg har derfor kjøpt en til datteren til jul. :jupp: Ifølge sportsbutikken vil det ligge en slik under annethvert juletre i år.


#3

LilleT sa for siden:

Hm, ja, har observert at mange av elevene mine har en slik.

Hva er det som er så fantastisk med den?



#5

Dali sa for siden:

Det som kollega (dame) viste meg var: topplokk med god plass. Hovedrom med plass til pc og div utstyr pluss plass til feks klesskift (noe jeg selv mangler med mine sekker fra samsonite). Og så er den vanntett.



#7

LilleT sa for siden:

Takk for tips!

Fikk lyst på ny jobbsekk selv ... :sparke:


#8

Nera sa for siden:

Datteren har DB både til trening og til skole, men hun har 30 litersvarianten. Den kan stå oppe, har glidelås hele veien, har stort topplokk til småtterier, og er vanntett. Og egentlig skrekkelig dyr.



#10

GinaK sa for siden:

Lurer på hva DB er ? Et merke? :cool:


#11

Fintdethei! sa for siden:

Jepp


#12

Hannah sa for siden:

Hvilken sekk er dette?


#13

Erica sa for siden:

Veldig mange har douchebag, og sønnen her er på sin andre. Problemet med begge er at glidelåsene ryker lenge før sekken er slitt. Det er uheldig syns jeg, særlig i et miljøperspektiv.



#15

Retz sa for siden:

Min Fjellreven Kånken dekker alle behov når det gjelder vanlig bruk i hverdagen. Dvs den fungerer som håndveske. Det må være DB-sekker jeg ser «alle» går med må, fra skoleelever til jobbfolk på sparkesykkel.



#17

LilleT sa for siden:

Takk for gode tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.