Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hobbyaktivitet

#1

frukt sa for siden:

Jeg skulle gjerne hatt noe å holde på med de neste dagene, men jeg er ikke hjemme, så jeg har ikke tilgang på hobbysakene mine. Har dere forslag til noe jeg kan kjøpe? Gjerne et sett med det man trenger for å lage et eller annet. Veldig vagt dette, men jeg er helt blank.


#2

Tjorven sa for siden:

Strikketøy. Jeg synes det å strikke sokker er både givende og gir et veldig resultat som får mye bruk i ettertid. Hvis du er helt nybegynner, så ville jeg forsøkt meg på en lue. Etterhvert er jo gensere strikket på tykke pinner et godt alternativ, men man trenger jo ikke å starte der.


#3

Gri sa for siden:

Diamondpainting kanskje? Har sett på Panduro og Rusta iallfall.



#5

Myria sa for siden:

Slike julestjerner var familien hekta på å brette for et par år siden. Søstrene Grene har pakker med ferdigklipte papirstrimler i ulike farger så alt er klart til bretting.
Ett år søkte jeg rundt etter maler til ulike typer julehjerter (slike) som vi brukte mye tid på å brette. Veldig gøy og man trenger bare glanspapir og saks. :jupp:


#6

Isprinsessen sa for siden:

De har ikke noe der du er? Garn og strikkepinner eller annet hobbygreier?
Mye papirbretting som er i vinden for tiden og noe kan du brette med vanlig a4 ark.


#7

frukt sa for siden:

Takk for gode forslag. :blomst:
Jeg kjøpte meg en garnpakke med et fantastisk mykt garn av ull og silke som skal bli et sjal. Kjøpte også akrylmaling og en blokk med lerretsark.


#8

veobra sa for siden:

Det høres ut som fine prosjekter. Jeg tenkte også en broderipakke hvis det blir aktuelt en annen gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.