Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vis meg de enkleste og fineste sjøl-makka juleborddekorasjonene!

#1

banana sa for siden:

Jeg er ingen god husmor, og skal i år prøve å "ta tilbake" jula etter å ha flyktet de siste årene. Vi får besøk. Jeg vil gjerne at bordet skal se fint ut uten å kjøpe inn plæstikk-stæsj og pynt som må lagres. Gjerne noe jeg kan lage fra naturen. Vil dere dele deres beste tips for dummies?


#2

Elise sa for siden:

Kongler! Jeg har noen med litt grønt og rødt glitterlim på, men helt natural funker også. :jupp:


#3

tink sa for siden:

Bor du vestpå, så er det normalt lett å gå i skogen og finne vintergrønt og kvister med kristtorn. Akkurat nå er alt nedsnødd, men det dukker sikkert opp igjen i god tid før jul.

Jeg bruker å konsentrere meg om en fin duk (som bor i skapet) og servietter (som brukes opp). Har også litt ekstra med julekuler og pynt som ikke får plass på juletreet.


#4

Gerbera sa for siden:

Jeg har en rød linløper jeg legger midt på bordet. Pynter med kongler, korte kvister med granbar, rødnisser fra Hadeland som jeg har fra før, noen glassjuletrær fra samme sted, og enkle telysholdere. Kunne kanskje vært litt mer glitter og stæsj, men jeg liker det sånn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.