Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gruffetråden 13

#1

løve70 sa for siden:

Starter ny da den forrige ble full.

I dag gruffer jeg over mer snø. Det ser fint ut, men gjør det vanskelig å løpe, samt ha hesten ute. Den eneste her som elsker snø er hunden :knegg:


#2

Input sa for siden:

Liker ikke hesten snø? Husker det var voldsom jubel og hopp og sprett da mine hester fikk løpe i snøen. Så mest stress å prøve å kontrollere dem. :knegg:

Men litt gruff over mer snø her også. Jeg bor nemlig på et område med bare gangveier, der borettslagene eier noen gangveier og kommunen eier de mellom borettslagene. Idiotiske regler for anbud gjør at borettslagets eget selskap brøyter gangveiene de eier mens det selskapet som vant anbudet brøyter de andre. Som betyr at i det nettverket av gangstier på området her blir bare deler av gangveiene brøytet samtidig. :gaah:


#3

Floksa sa for siden:

Da kan jeg gruffe over manglende snø. -30 grader og 3 cm snø er ingen særlig god kombo!!


#4

Erica sa for siden:

Gruffer også over mangel på snø, vil ha snø til jul!


#5

Anne C sa for siden:

Jeg gruffer litt over julepynt. Jeg synes ikke det er så kos, det blir bare rot og skrot synes jeg.


#6

Syrinx sa for siden:

Svarer med å klage på snø. Her er ganske mykje og den er i vegen. Kald er den også. (Ok, det ser fint ut med kvitdekt landskap og sol og blabla, men... gi meg ei kvit sandstrand.)


#7

-ea- sa for siden:

Skjønner den, Floksa, håper dere unngår vannfrys.

Kan jeg gruffe over influensa som varer og varer i dagesvis. Nå må jeg avlyse tannlegetime, kontakte lege for sykemelding, og drit og dra og stakkars mei. :sukk:


#8

millact sa for siden:

God bedring!


#9

Fintdethei! sa for siden:

Gruffer over en helg som er over, og ikke har inneholdt annet enn planer og avtaler. Altså, flere koselige, men jeg har ikke fått slappet noe av. Og nærmere julegjøremål er jeg absolutt ikke. Nå er det 5 dager til neste helg.


#10

Floksa sa for siden:

God bedring!

Hittil har vannet frosset inn til hovedhuset (fikset) internt i hovedhuset (fikset) og i sauefjøset (ikke fikset). Og alt fryser om dåren står på gløtt i noen minutter. Alle vinduer er rimet igjen. Akkurat det siste er egentlig ganske vakkert. De er små store kunstverk!

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=67072&amp;d=1670790303[/img]


#11

Strå sa for siden:

Dette er da Gruffetråden #13?
Utover det er det fint lite å gruffe over i dag. I går derimot, men det orker jeg ikke tenke på lenger. Det er over nå.


#12

Millen sa for siden:

Jeg stusset og over gruffetråden 2. Mente det var høyere tall.


#13

Taien sa for siden:

Jeg gruffer over kort tid til jul og null energi til å gjennomføre ting som bør gjøres.


#14

løve70 sa for siden:

Den liker forsåvidt snø, men den har ikke brodder, så er redd den skal skade seg.


#15

Unicorn sa for siden:

Minstemann hadde omgangssyke torsdag og fredag. Fin i formen lørdag og i går, men våknet i natt til runde 2. Og han har bursdag i dag :sukk:


#16

My sa for siden:

Gratulerer med dagen og god bedring til minstemann Unicorn. :klemme:


#17

Millen sa for siden:

Samme sier jeg. :ballonger: og :klemme:


#18

banana sa for siden:

Klager over at stadig flere tar med bikkja på jobb. En ligger lydig på kontoret til eieren, men lukter skikkelig bikkje-lukt. En annen tusler rundt, og sitter på fanget ved lunsjbordet. Flere er litt her og der og ut og inn. :gal: jeg forholde meg til bikkjer på kontoret?


#19

celebelen sa for siden:

Vi har sagt nei til at folk kan ta med hunder annet enn i unntakstilfeller.


#20

My sa for siden:

Nei, det må du ikke banana. Vi er over 90 folk på enheten, og ingen har noen gang hatt med hund. Aldri. ikke unntaksvis en gang. Kun utendørs på sosiale turer, og da kun etter å ha sendt ut spørsmål om det er greit for alle.

Ja, og en og annen hund har vel sneket seg med på et videomøte i ny og ne da, fra hjemmekontor her og der under lockdown. :knegg:


#21

Høst sa for siden:

Hos oss er det forbudt med (ordinære) hunder på byggene. Unntak for servicehunder selvsagt. Det er til og med spesifisert at den enkelte enhet ikke selv kan bestemme unntak fra dette.


#22

Retz sa for siden:

Klart du ikke må. Man kan ikke ha hund med på jobb hvis det er til plage for andre. Selv har jeg ofte med hunden, hun ligger kun på kontoret med lukket dør og verken lukter eller er til bry. Men får jeg en eneste tilbakemelding på at hun ikke er ønsket der, så må hun selvsagt være hjemme.


#23

star sa for siden:

Gruffer over kollaps av Inspera, eller et eller annet annet.
Jeg har lyst å gå hjem. Må bare få levert først. + 70 min and counting.


#24

Primrose sa for siden:

Vi har av og til hunder på jobben min, men å tusle rundt og sitte på fanget ved bordet er ikke greit altså.


#25

liefje sa for siden:

Jeg hadde elsket hunder på jobb og synes det er kjempekoselig når det er hunder i butikker jeg er innom. Men såklart må de kunne oppføre seg og ikke lukte vondt.


#26

Lhi-My sa for siden:

Nei, man må ikke forholde seg til hunder på nærmest fast basis på jobb med mindre vi snakker om førerhund eller servicehund. Men jeg må innrømme at jeg er litt delt der. Jeg fikk nylig spørsmål fra lederen i et lite bofellesskap for utviklingshemmede om jeg kunne ta med min superrolige pensjonerte førerhund som nå bor hos meg på besøk en gang i blant. Jeg er der på besøk uten hund ganske ofte og det har hendt at beboerne har fått hilse på en av hundene mine utendørs, men nå ønsket altså lederen å ha besøk av hund inne i fellesarealene. Dette var avklart med beboere og deres verger, det er bare noen få, så de har god oversikt. Dette gikk dessverre i vasken fordi en av de faste ansatte satte seg totalt på bakbeina. Hun var ærlig på at hun ikke liker hunder og ikke vil ha de på arbeidsplassen sin verken når hun var der eller når hun hadde fri. Ingen allergi, bare «liker ikke og er ikke vant til». Hun laget såpass mye rabalder at prosjektet ble skrinlagt. Jeg tenker at av og til kan man kanskje forvente at voksne gjør noe med sitt dårlige forhold til hunder også. Mulig jeg er naiv eller noe, men jeg tenker altså at man i enkelte tilfeller må kunne forvente at voksne folk kan ta seg sammen såpass at de kan takle en hund i jobbsammenheng i korte perioder og veldig kontrollerte forhold, iallfall når det er viktig for de man faktisk er på jobb for.

Men jeg er enig i at man ikke skal trenge å tåle hund/hunder i fellesarealer på jobb på fast basis.


#27

Milfrid sa for siden:

Her har en kollega av og til hund med på jobb. Det er avklart med de andre, den verken lukter eller bråker og er stort sett inne på kontoret til eier. Vi har ei her som ikke er så begeistra for hunder, og hun slipper å ha noe med den å gjøre. (Når det er sagt er hunden noe vi har informert om når vi intervjuer folk, så ingen som jobber her ble overrasket over at den av og til er her).


#28

veobra sa for siden:

Hunder på jobb irriterer meg. Spesielt når eier gjentatte ganger fikk beskjed om at noen hadde så kraftig allergi at de måtte gå hjem hvis det skjedde.


#29

Milfrid sa for siden:

Å sette foten ned for hund på jobb når man har fri selv (og ikke er allergisk), er jo hakket sært da. Jeg synes det er superkoselig med hunden som av og til er her, men det hadde selvfølgelig ikke vært like kult om det var en gneldrebikkje som lukter vondt og/eller sprang rundt i fri dressur og forstyrret i arbeidet.


#30

Neket sa for siden:

Jeg elsker hund på jobb, men det er ikke lov hos oss. Det var det før når alle hadde cellekontor, men i nytt bygg med åpent landskap er det jo ganske upraktisk.

Lih-My, det var jo litt rart å ikke ville ha hund på jobb når man har fri? Med mindre man er allergisk selvsagt, men det høres jo ikke sånn ut.


#31

-ea- sa for siden:

Syns også tilfellet Lhi-My nevner var nokså sært, og jeg er av dem som ikke liker hund. Dvs rolige hunder som blir behandlet som hund er greit, men ikke små pelsdotter som får kline med eieren ved matbordet. :mad:

Hund på spiserommet på jobb, er det lov? Mener i forhold til hygiene etc.


#32

Albertine sa for siden:

Datter 1 sto fast i togkaoset og mista flyet sitt. Og null returmulighet. Æsj.


#33

Polyanna sa for siden:

Jeg har blitt tryglet om å ha med vovven på kontoret en og annen gang, men har sjekket nøye først både om det er greit, og gitt beskjed om at 1) man kan si fra til meg om man har både gode og "bare fordi" grunner til at hun ikke skal være der og 2) si fra til kontorleder som anonymt kan si det videre til meg, dersom de ikke har lyst til å si det ansikt til ansikt. Syns ikke man skal gjøre seg avhengig av å ha med hunden, eller gjøre det til en vane, men er glad vi fortsatt er såpass få at det går an i blant, for både kollegene mine og hunden blir så enormt glade for å treffe hverandre. :hjerter:


#34

Input sa for siden:

Alle hunder lukter jo hund, men det kjenner ikke alle eierne.

Jeg er glad ingen har med hund på jobb hos oss når jeg er der, men nekter man hunder å komme når man ikke er der selv, og det ikke skyldes allergi, da er man teit, rett og slett.


#35

Myria sa for siden:

Jeg tror terskelen er høy for å si i fra om at man helst ikke vil ha hund på jobb, særlig hvis de fleste andre gir uttrykk for at de synes hunden er så søt og grei. Jeg mener at man ikke kan anta at fordi ingen har sagt noe så synes alle det er greit og jeg synes ikke hunder hører hjemme på en arbeidsplass uansett (servicehunder o.l. er selvsagt alltid greit).


#36

banana sa for siden:

Nettopp, det føles umulig å være den kjipe som sier i fra. Dette, og det faktum at når først en får være der på fast basis, så tar andre det som en selvfølge at de også kan ha med sin nye hund eller en de passer i 4 uker. Man har lagt lista.


#37

Milfrid sa for siden:

Hunder lukter varierende grad av hund. :nemlig:

Hund i felleskontorer synes jeg ikke er ok. Men hund på lukket kontor (gitt at man ikke har allergikere eller folk som er redd for hunder, synes jeg er innafor.


#38

Input sa for siden:

Jepp.


#39

Propella sa for siden:

Det hender at jeg har med hund på jobb. En av grunnene til det er at det er førerhund/servicehund i trening. De skal lære seg å være med overalt. En av de andre grunnene er at beboerne på omsorgsboligen og sykehjemmet syns det er stor stas å ha besøk av hund. De lyser opp og plutselig prater en av de som er hardt rammet av demens masse med hunden. Det er utrolig fint å se på. :hjerter: De som ikke ønsker å hilse på hunden slipper. I følge de som bor i omsorgsboligen burde hunden være med på jobb hver dag.


#40

Karamell sa for siden:

Jeg er allergisk mot hund (og katt, hest, gris) og hadde definitivt sagt fra om den var med til lunsj.


#41

ingling sa for siden:

Jeg er også veldig allergisk, og det er ikke alltid like lett å si fra, særlig når folk tror de har "allergivennlig" hund. Det er heldigvis ikke så ofte hunder med på jobb hos oss lenger, men det merkes godt når de er der, i hvert fall hvis de kommer til fellesarealer. Servicehunder kommer i en egen kategori (jeg er jo like allergisk mot dem, men de har et formål så da må jeg holde ut eller gå vekk).


#42

Blondie sa for siden:

Jeg har hund selv, men plages sterkt av hund på jobb. En kollega har stadig med seg sin hyperaktive variant og mener det er hyggelig. Det er ikke stemning for å si fra. :niks:


#43

My sa for siden:

Jeg er veldig glad jeg slipper å forholde meg til problemstillingen. Hos oss er det ikke et tema engang.


#44

Fintdethei! sa for siden:

Det var en periode det gikk inflasjon i å ta med søte hunder på jobb. Heldigvis tok et vettigt menneske turen til HR og sa at det går faktisk ikke an. Det ble slutt på det. Hva med undulater, reptiler eller ullgris, kan man ta med de?


#45

Floksa sa for siden:

Jepp. Jeg har nettopp tisset meg selv på leggen. Sittende på do. Etter å ha kjeftet på familiens gutter i snart to tiår for å grise på do må jeg muligens revidere eller omfordele skyld. Hadde jeg ikke selv vært til stede og svært overrasket bivånet det hele (jeg har født fire unger og er passert middagshøyden med god margin, jeg kniper ikke av strålen på et hundredels sekund lenger nei) hadde jeg ikke trodd det var mulig.
Jeg tror rett og slett jeg tar kveld jeg. God natt!


#46

My sa for siden:

Sorry ass Floksa, men :rofl:


#47

Acino sa for siden:

Nei, men, Floksa!? :ler:
Du var iallfall hjemme!


#48

Floksa sa for siden:

Muligens materiale for «hva har gjort deg glad» tråden :lol:
Men at det er mulig?!? Det skal jo ikke gå an!!


#49

Acino sa for siden:

Er ikke jula, for en del, mirakelenes tid da? :knegg:


#50

Primrose sa for siden:

:knegg:


#51

Hjertensfryd sa for siden:

Eg må "kaste ut" eldstemann. Sidan han er over 18 så blir hans inntekt lagt inn når husbanken skal rekne ut bostøtte. Så eg får ikkje noko der lengre. Innmari kjedelig. Dermed må han melde inn flytting til far. Er der han er mest no uansett, men pga mobil og forsikringer så har han stått oppført her framleis.


#52

Blondie sa for siden:

Jeg hater å være alene! :gaah: Jeg er ikke redd eller bekymret, det er bare kjedelig. Det verste er at jeg alltid blir møtt med «så deilig!» og «skulle gjerne byttet». Jaha. Du ville gjerne vært deprimert, ensom og lei deg?

Jeg jobber med å tåle det bedre, men en teskje omtanke fra en-eller-annen hadde vært fint.


#53

polarjenta sa for siden:

Folk er forskjellige, det hjelper jo ikke deg at andre syns det er deilig når du syns det er kjipt. :klemme:


#54

Blondie sa for siden:

Nei, nettopp. Det blir egentlig bare verre.


#55

Input sa for siden:

Jeg ELSKER å være alene, men bare når det kommer som en bonus. Da jeg var syk var det ikke en bonus og da var det helt grusomt. Rart at det skal være så vanskelig å forstå.


#56

Millen sa for siden:

:klemme: Blondie


#57

Primrose sa for siden:

Blondie :klemme:


#58

Albertine sa for siden:

Pjuske litt på Blondie... :trøste: Mange gode klemmer herfra. :klemme:


#59

veobra sa for siden:

Blondie :klemme:


#60

ingling sa for siden:

:klemme: Blondie. Jeg kunne sikkert finne på å si noe sånt, om enn ikke til deg, siden jeg er desperat etter å ha tid aleine hjemme. Skal tenke meg mer om neste gang. :nemlig:


#61

Pappalille sa for siden:

Kollega som er så fantastisk på alle måter. Bortsett fra smattingen når hen spiser. :gaah:


#62

Millen sa for siden:

Idiotiske og stupide rutiner i det offentlige som bare ikke henger sammen logisk.
Må betale faktura for så at det skal tilbakeføres til meg. Istedenfor at faktura hadde blitt kreditert med engang. . :dåne: :sukk:


#63

Blondie sa for siden:

Stort sett er det jo ikke vondt ment, man er jo alltid seg selv nærmest. Jeg opplever dog ganske mange ganger at det insisteres på at alenetid er digg, også etter at jeg har sagt at jeg har store problemer med det.

Vel. Det er jo lettere å oppsøke mennesker enn å få fred, så sånn sett er jeg nok heldig. Jeg er bare den sjarmerende blandingen av utslitt og rastløs.


#64

Karamell sa for siden:

Tekoppen sin hank som røk av MIDT PÅ! Koppen som var full, og ganske varm utover en bunke med 30 ark fra jobb som lå på bordet! :gaah: Te også på stolen og gulvet, men heldigvis ikke på meg.


#65

Polyanna sa for siden:

Altså, HVEM I HELVETE publiserer et dokument på 233 sider uten innholdsfortegnelse? Er det sånn at vi som sitter og tjener penger på å hjelpe folk med EU-greier skal fakturere flere timer, fordi vi må scrolle hele driten, så sier jeg NEI TAKK. Ikke rart at det tar tid med det grønne skiftet. :skuffet: (EU-taksonomien)


#66

venla sa for siden:

Arbeidsgivere som ikke gir tilbakemelding etter jobbintervju selv om de sier de vil gjøre det. Får ikke lyst til å søke der senere da :skuffet:


#67

Millen sa for siden:

Dessverre finnes det mange av de.


#68

venla sa for siden:

Jepp. Synes det er dårlig når jeg har brukt mye tid på å søke, forberede meg og stille til intervju. Har begynt å spørre de opp selv når de ikke svarer. Så slipper jeg å lure.


#69

Millen sa for siden:

Jeg har og gjort det, og opplevd at de har blitt sure og furtne. Og da tenker jeg det er like greit å ikke jobbe der.

Jeg har fått opp mye om det på LinkedIn en periode, om arbeidsgivere og rekrutterer som ikke gir tilbakemelding til søkere. De fleste sier det er uprofesjonelt med tanke på all arbeidet søker har lagt ned.


#70

venla sa for siden:

Ja, hvis de blir furtne av det ville jeg ikke jobbet der!

Har lest flere av de på LinkedIn jeg og, så håper de også blir lest av de som rekrutterer.


#71

Fjols sa for siden:

Sønn 17år, som forsover seg til stadighet, men som nekter å høre på velmente råd.


#72

celebelen sa for siden:

Folk som går saaaaakte med nesa i mobilen, og ikke bryr seg om at de går i veien for alle andre som faktisk ser seg for.


#73

Lille meg sa for siden:

Våknet klokka to i natt med krampe i begge beina. I stortåa på det ene beinet, og i leggen på det andre. Lå og vred meg i smerter til det roet seg ned av seg selv, så gikk det noen minutter, og så var det på'an igjen. Fire-fem ganger skjedde det, før jeg fikk den geniale ideen å bare komme meg opp for å stå. Da sluttet det - endelig!

Fortalte det til mannen da han våknet i dag tidlig. "Ja, det var akkurat det jeg skulle si. Du skulle ha kommet deg opp på beina allerede første gangen!" :gaah:


#74

Millen sa for siden:

dobbelt :gaah: :gaah:


#75

Timar sa for siden:

Lille meg, magnesium skal visst hjelpe mot kramper hvis det vedvarer. :klemme:


#76

frukt sa for siden:

Jeg er så lei av å ringe Telia. :gaah: Har mistet tall på hvor mange ganger jeg har måttet ringe de i løpet av de siste ukene, og jeg må alltid vente nærmere en time før jeg får svar. De skryter av at mobilt bredbånd er så raskt og stabilt. Vel, det er det ikke hos meg.


#77

star sa for siden:

Og sove med ullsokker, Lille meg.


#78

Pelle sa for siden:

Fotballklubben sier vi må betale for et helt år, når hun sluttet før sommerferien. For en idiotisk praksis?!


#79

Divine sa for siden:

Jeg i-landsgruffer veldig nå, altså, men kan ikke folk bare slutte å være irriterende på SATS. :gaah: Forrige uke måtte jeg be instruktøren minne folk på å ikke rydde før etter at timen er over og å ta av skivene på vektstanga der de står og ikke rett foran der alle skal henge fra seg vektene. Ikke bare står de i veien, men å svinge rundt på den der vektstanga med tjukt av folk rundt er jo rett og slett farlig. Og i går sto jeg ved siden av verdens mest irriterende dame. Jeg sto pent og pyntelig og riktig plassert, men hun stilte seg så nærme at jeg ble skviset ut til siden. Og så sperret hun adgangen til vektene for alle fordi hun sto og tok på vekter på SIN stang rett foran vektstativet. Hun fikk tilsnakk da hun veivde rundt med stanga og kom borti folk med den mens hun gikk, men uten at hun reagerte nevneverdig på det. Og i tillegg så sang hun med på alle sangene, noe som var forstyrrende. Og dessuten oppførte hun seg som om instruktøren var hennes personlige PT med "yes" og "juhu" og andre høylytte tilbakemeldinger på absolutt alt han sa. Det var ikke det spor sjarmerende, bare veldig, veldig slitsomt og irriterende.


#80

Matilda sa for siden:

Divine! :sjokk:

Takke meg til slitent fylkeskommunalt styrkerom og en kollega-PT som i høyden strekker seg til å si «bra» når man har gitt maks.


#81

Lille meg sa for siden:

Ja, jeg vet. Det sa mannen min også. :rolleyes: (Kunne han ikke heller ha våknet om natta og kommet med gode råd da?) Men nå er det i alle fall ikke magnesium det skal stå på.

Jeg har aldri hørt før at ullsokker skal kunne hindre kramper? Det sagt, så sover jeg jo alltid med ullsokker. Blir jeg kald på beina, så kan jeg bare glemme å sovne!


#82

Input sa for siden:

Det er altså så kaldt på jobben min at jeg klarer ikke fungere. Elevene sitter med alt yttertøyet på og fryser likevel.


#83

Blondie sa for siden:

Jeg klarer ikke å tenke klart når det er kaldt. Jeg går i tre lag ull og vil helst bare grine.


#84

Input sa for siden:

Det er sånn det er for meg også. Jeg har på meg to par ullsokker, ullstilongs, cord-bukser, ullsinglet, ulltrøye, ullgenser, ullcardigan, ullskjerf og ull-lue - og likevel er jeg så kald at jeg hakker tenner. Nå ba jeg elevene gå hjem og sendte en epost til hovedverneombud. Dette går ikke an. Heldigvis er det "varmt" på kontoret mitt, så der klarer jeg i det minste å jobbe.


#85

Millen sa for siden:

Denne dagen her har bare vært skikkelig ræva.
Også gruffer jeg over skoleavslutning kl 8 imorgen tidlig= alle må mye tidligere opp. Egentlig vil jeg bare drikke vin og se Love Actually.


#86

meisje sa for siden:

Tror ikke jeg hadde betalt, dersom klubben ikke kan vise til at dere har fått informasjon om denne praksisen. Som deltager på diverse fritidsaktivitet kan jeg ikke komme på noen som praktiserer det slik. Tvert i og er det vanlig at folk først melder seg av når de får neste regning.


#87

kamp sa for siden:

Det sies også at ull hjelper… har et par venner som sover med ren ulltråd rundt bena som mener det hjelper.

Vistnok gammelt kjerringråd :o


#88

Chablis sa for siden:

Skeidar :gaah:
De har gitt meg halvparten av varene jeg har bestilt men trekt fullt beløp og har ikke svart på de to mailene jeg har sendt. :gaah:


#89

My sa for siden:

En nær person har fått kreft. :sukk:


#90

Nenne sa for siden:

Vi har ennå ikke fått vite noe om årets lønnsoppgjør! :sur:


#91

Input sa for siden:

Det er brutalt. :klemme:


#92

Strå sa for siden:

Da håper jeg personenndiknfår riktig og god behandling og at det er mulig å gjøre noe med.


#93

Anne C sa for siden:

Det kjennes ut som jeg har menssmerter uten at jeg har mensen. For den har jeg ikke sett siden i sommer. Jeg har skikkelige murringer i korsryggen. Det var sånn begge fødslene mine startet, fikk fødselsvibber av det. Men jeg er ganske sikker på at jeg ikke skal føde altså :knegg:


#94

Isprinsessen sa for siden:

Heeelt sikker ? :knegg: :knegg:


#95

Anne C sa for siden:

Pretty sure yes :jupp:


#96

My sa for siden:

Ja, heldigvis ble det oppdaget tidlig, personen opereres på mandag og sjansene for å bli helt frisk er veldig gode. Men et sjokk likevel. Vi krysser alle fingre.

#97

Karamell sa for siden:

:klem:


#98

Albertine sa for siden:

Pappa, som ble kreftoperert for tolv dager siden, ble hasteinnlagt i går kveld med enorme hevelser, og legene aner ikke hva det er. Han må opereres på nytt, og jeg er så bekymret for både ham og for mamma, som er redd og frykter det verste. :( Jeg skulle så gjerne ha vært der, men hordene er på vei hit for julefeiring og jeg kan ikke bare dra.


#99

My sa for siden:

Åh, Albertine :klemme:


#100

Strå sa for siden:

Jeg er relativt sikker på at hordenen din forstår at akkurat nå er foreldrene dine viktigst.

Eller, nå når jeg skriver, antar jeg plutselig at hordene er kundene? Har du reserveløsning?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.