Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva ville du kjøpt for 500 kr?

#1

frukt sa for siden:

Jeg har fått et gavekort som kan brukes i alle butikkene i byen, men jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe.#3

Millen sa for siden:

Ventet, til det er noe jeg trenger/har lyst på.


#4

-ea- sa for siden:

Fenalår.


#5

millact sa for siden:

Ja.


#6

Charlie sa for siden:

Jeg handler på dagligvare om jeg kan. Kjedelig, jeg vet. Ellers kunne jeg brukt det på en aktivitet eller hobby. Strikke, tegne, kryssordblad elns.


#7

banana sa for siden:

Jeg ville brukt det til noe jeg uansett kommer til å kjøpe eller trenger. Nye truser eller sokker, vanlige forbruksvarer, frisørtimen jeg uansett skal ha e.l.


#8

Heilo sa for siden:

Noe turutstyr jeg trenger (ønsker meg f.eks kvistbrenner) eller garn.


#9

Myria sa for siden:

Garn. :elsker:


#10

oslo78 sa for siden:

Dette. Kjøper aldri noe bare fordi jeg kan, venter til det er noe som trengs.


#11

veobra sa for siden:

Tøfler.#13

safran sa for siden:

Mat. Så venter du til du finner noe du virkelig har lyst på eller trenger, og så bruker du tilsvarende beløp på det.


#14

Strå sa for siden:

Hvis jeg hadde fått et sånt gavekort til bruk i min by, altså Oslo, ville jeg kjøpt krydder, nøtter, tørket frukt og/eller konfekt på Heftye i Kirkeristen. De har mye godt og bra.


#15

Kaija sa for siden:

Jeg kan late som at jeg hadde brukt det på retrobordet jeg håper skal dukke opp, eller servise eller fine vinglass. Men egentlig tipper jeg at jeg hadde endt opp med en kjole.


#16

Noba sa for siden:

Samme her!

#17

Timar sa for siden:

Ullundertøy.


#18

Karamell sa for siden:

Frisør kanskje. Jeg er heldig og har alt jeg trenger og mer til. Jeg burde ikke bruke det på klær i alle fall! Eller kanskje en stor grønn plante? Det har jeg ikke, og det ser så fint ut når andre har det 8som kan sånt).


#19

Input sa for siden:

Lego. Det har jeg alltid lyst på og det er 100% ego.#21

Elise sa for siden:

Kam det da kalles ego-Lego?


#22

Blondie sa for siden:

Ullgenser. :hjerter:


#23

løve70 sa for siden:

Hvis jeg ikke hadde kommet på noe annet, hadde jeg unnet meg en god rødvin eller champagne.


#24

frukt sa for siden:

Det er mye jeg trenger og ønsker meg altså, det er ikke der problemet ligger. :knegg: Det er det å finne ut hva som vil gi mest glede. Men nå har jeg kommet fram til at stua trenger en lykkekastanje fra Ikea, så da kan jeg jo bruke gavekortet på mat.


#25

banana sa for siden:

Jeg må utdype / moderere litt. Hvis det var fra noen som betydde noe eller til en anledning som var spesiell og økonomien ellers var på stell ville jeg kanskje kjøpt meg noe passende som jeg hadde ønsket meg. Jeg skulle få et gavekort fra jobben min da jeg hadde vært ansatt i 10 år, og ble spurt hvor jeg ville ha gavekort fra. Da linket jeg dem til en gjenstand til friluftsbruk som jeg hadde hatt på ønskelista en stund som tilfeldigvis kostet akkurat det samme, og spurte om de ville kjøpe det til meg. I tillegg til den funksjonelle verdien har gjenstanden en affeksjonsverdi.


#26

My sa for siden:

Ja, jeg ville helt klart kjøpt meg noe som jeg hadde hatt, og husket på som gave fra den/de jeg hadde fått gavekortet av. Gjerne noe spesielt som jeg ellers ikke ville tatt meg råd til å kjøpe selv. Skulle det vært matvarer måtte det vært noe litt luksuriøst, som jeg ellers ikke unner meg.

Bare dersom jeg hadde vært i skikkelig økonomisk knipe ville jeg brukt det som tilskudd til det daglige forbruket, dagligvarer, strømregning og den slags. Da ville selvsagt gavekortet vært en kjærkommen økonomisk støtte. Men så langt det er mulig ønsker jeg å unngå at gaver skal være økonomisk støtte som går inn i det store sluket. Men det er meg, folk tenker jo forskjellig slik og må gjøre det som passer best for dem.


#27

Hyacinth sa for siden:

Jeg har for første gang på lenge en ønskeliste lang som et vondt år, men det er i kategorien dyrt.

Likevel, hadde jeg hatt 500 som bare var mine, liksom, så hadde jeg uten tvil brukt det til noe ego. Kanskje Ego-Lego? :knegg: Neida, jeg er ikke så opptatt av lego.

Men kanskje det skjørtet fra MSCH som Instagram daglig forteller meg at jeg skal ha? Det er faktisk veldig fint. :)

Sannsynligvis hadde jeg spart det, faktisk.


#28

Input sa for siden:

Jeg er enig med deg, det skal være ganske ekstremt før jeg lar det bli en del av pengesluket. Det er klart, er jeg i en situasjon der jeg ikke hadde råd til middag eller vintersko til ungen min, ville jeg selvfølgelig prioritert det. Men så lenge jeg har hatt basisen på plass har det vært veldig viktig for meg å bruke gaver til meg på meg selv på en måte jeg får glede av. For det er jo alltid det som ryker først når jeg får dårlig råd.


#29

Syrinx sa for siden:

Eg hadde lagt til nokre kroner og kjøpt rygg- og nakkemassasje med massasjedama "mi".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.