Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

GHD rettetang og føner, er det verdt prisen?

#1

Frøy sa for siden:

Jeg har en 14 åring som aldri spør om noe og hun har tatt til takke med å arve en treg og ikke så alt for god rettetang av meg, ser at jeg i år kan slå litt på stortrommen med gavene og lurer på om hun skal få rettetang og hårføner fra GHD, men er det verdt den noe stive prisen?


#2

nokon sa for siden:

Veit ikkje om føna, men rettetang er det. Eg prøvde fleire ulike billigmerker i studietida, og kjøpte ghd for 12-14 år sidan. Det er noko heilt anna, og den er framleis like god. Mvh. krøller og pannelugg.


#3

Molly sa for siden:

Har ikke føneren selv, men prøvde den i en AirBNB-leilighet vi leide en gang. Den var utrolig bra, og står på ønskelisten min.


#4

007 sa for siden:

Ja, absolutt. Begge mine jenter har tang, og mellomste har føneren i tillegg.

Mine fikk i julegave for noen år siden, kjøpt på BF-tilbud. (30%)


#5

Madicken sa for siden:

Frøkna har GDH rettetang, den er veldig bra, sier hun.


#6

IzziCreo sa for siden:

Ja! Føneren er super altså. Og rettetengene. Sjekk Boozt. Har vært heldig å fått god rabatt der, samt blivskker.


#7

Frøy sa for siden:

Det var 3 gavesett for prisen av 2 på blivakker.no så da ble det både rettetang, føne og sånn varme/glattebørste. :sparke:


#8

Drømmedama sa for siden:

Så flott gave! Hun kommer til å bli kjempefornøyd. Jeg bruker rettetangen fra GHD hver eneste dag, den er helt fantastisk.


#9

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har kjøpt GHD glattetang til min 15-åring. Har ingen erfaring med slikt verktøy selv, men det kan virke som jeg har gjort en godt valg, ja.


#10

Isolde sa for siden:

Jeg elsker min GHD rettetang. Den er mye bedre enn en billigere best i test jeg hadde.


#11

LilleT sa for siden:

Jeg kjøpte den GHD-rettetanga for kort hår etter at mange tipset om den. Jeg liker at den er mindre enn standard, men må si at den gamle rettetanga mi fra Babyliss fra 2009(?) som nå befinner seg på hytta gir en langt mer holdbar frisyre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.