Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Enkel og billig projektor for å vise powerpoint og bilder på kurs

#1

Lhi-My sa for siden:

Jeg holder en del kurs for tiden og har behov for en projektor for å kunne vise Powerpoint og bilder fra min (noen år gamle) Macbook Air til lerret. Jeg har for
lengst ramlet av lasset for den typen ting, så her trenger jeg veiledning.

Jeg har et lerret som i hine hårde dager ble brukt til lysbilder. Kan det funke til dette formålet? Jeg mener det ble kaldt sølvskjerm i sin tid og det var både dyrt og fancy den gang sent i forrige årtusen, men går det an å bruke dette til projektor, tro? Det er portabelt og greit å frakte med seg iallfall. Lokalene jeg bruker, er som regel ikke utstyrt verken med lerret, skjerm eller andre egnede flater.

Jeg har ikke projektor. Jeg trenger en som er liten og grei å frakte med seg, som kan vise bilder i ok kvalitet (trenger ikke være helt topp) for 8-10 personer som sitter rundt et bord. Jeg skal koble denne projektoren til min Mac. Og jeg er en liten håndverker i en bitteliten bedrift og har ergo også et bittelite budsjett.

Hva kjøper jeg? Altså, billigst mulig, bare for å poengtere det en gang til. Jeg har lånt utstyr noen ganger, men det er for kronglete. Jeg vil ha mitt eget og noe som er greit å få med seg rundt uten at jeg trenger tilhenger og truck.


#2

meisje sa for siden:

Har du sjekket ut finn ? Vi kjøpte brukt på finn til klubbhuset for ca 1 år siden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.