Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Food processor og blender til Kenwood

#1

Myria sa for siden:

Etter at min kombinerte food processor og blender tok kvelden trenger jeg nye. Jeg har en Kenwood Chef XL Titanium kjøkkenmaskin og tenker at jeg kanskje skal kjøpe food processor og blender som passer til denne. Dere som har erfaring med disse, er det bra maskiner eller bør jeg velge noe annet?


#2

Adrienne sa for siden:

Jeg har blender til min Kenwood major, og uten at jeg har sammenligningsgrunnlag til andre blendere så er jeg i hvert fall veldig fornøyd med min.


#3

kamp sa for siden:

De fungerer helt fint de til «normalt» bruk.
Jeg syns ikke den er eks supergod på å knuse store isbiter osv


#4

Fintdethei! sa for siden:

Følger med…, lurer også på om jeg skal kjøpe en til min Kenwood.


#5

veobra sa for siden:

Vi har blender til kenwood. Vi liker den godt. Litt kronglete å vaske, men det gjelder alle blendere vi har hatt. Kronglete som at man ikke bare putter alt i maskinen. :knegg:
Den tar frossen frukt og isbiter, det er dette vi bruker den mest til. Glasset har knust og det er mulig å bestille reservedeler. Det er et pluss for meg.


#6

frukt sa for siden:

Jeg har begge deler og er veldig fornøyd.


#7

Niobe sa for siden:

Jeg har og bruker begge deler, og synes det fungerer bra.


#8

frukt sa for siden:

Jeg synes ikke blenderen er vanskelig å vaske, det er bare å skru av bunnen og skylle den, og resten kan gå i maskinen. :jupp:


#9

venla sa for siden:

Jeg har også Kenwwod sin blender og synes den er god.

Tipset er å vaske den før den tørker ved å fylle på lunkent vann, såpe og kjøre den på maskina.


#10

Myria sa for siden:

Takk for erfaringer. :jupp: Da blir det sikkert de som passer til kjøkkenmaskinen. Jeg har ikke behov for å knuse is i blenderen, vi bruker den til smoothies, bærsauser og kjøre supper og sauser glatte.


#11

Niobe sa for siden:

Det må sies at vi også har en blender utenom. Den brukes ikke så mye nå lenger, men eldstemann laget mye snoothies en stund, og da ble det for tungt å dra Kenwood’en inn og ut av skapet.


#12

Myria sa for siden:

Kjøkkenmaskinen står alltid på benken siden den brukes ofte og jeg synes den er fin så det blir ikke noe problem å ta fram blenderen i alle fall. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.