Isprinsessen sa for siden:
Hvilken type melis er best å bruke om en ønsker å lage sukkerfri marsipan?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Isprinsessen sa for siden:
Hvilken type melis er best å bruke om en ønsker å lage sukkerfri marsipan?
gnuri sa for siden:
Ikke svar på det du spør om, men sukrin sin sukkerfrie marsipan er faktisk god, så jeg kjøpte den i stedet for å lage egen da jeg laget troikakonfekt.
Jeg synes sukrinmelis smaker helt grusomt, men det er ikke alle som reagerer på det.
Isprinsessen sa for siden:
Har lest meg til at om melismengden er over 20% så blir det ettersmak. Tror jeg holder meg til vanlig melis og prøver et litt annet blandingsforhold enn 50/50 melis og mandler.
gnuri sa for siden:
Det tror jeg er en lur avgjørelse :jupp:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.