Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sukkerfri marsipan

#1

Isprinsessen sa for siden:

Hvilken type melis er best å bruke om en ønsker å lage sukkerfri marsipan?


#2

gnuri sa for siden:

Ikke svar på det du spør om, men sukrin sin sukkerfrie marsipan er faktisk god, så jeg kjøpte den i stedet for å lage egen da jeg laget troikakonfekt.

Jeg synes sukrinmelis smaker helt grusomt, men det er ikke alle som reagerer på det.


#3

Isprinsessen sa for siden:

Har lest meg til at om melismengden er over 20% så blir det ettersmak. Tror jeg holder meg til vanlig melis og prøver et litt annet blandingsforhold enn 50/50 melis og mandler.


#4

gnuri sa for siden:

Det tror jeg er en lur avgjørelse :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.