Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsk i romjula

#1

Blånn sa for siden:

Vi spiser alltid fiskepudding i hvit saus andredag jul. I år får vi gjester som ikke tåler laktose så godt, så tenkte vi skulle lage torsk i stedet. Hva lager jeg? Husker jeg en gang lagde noe ned brunet chilismør og tomater, men husker ikke oppskriften. Tips?


#2

Acino sa for siden:

Vi har alltid torsk første juledag. Vi bruker da resten av fåreribba (pinnekjøtt) rensket, kuttet i biter og stekt i masse smør på panna. Altså trekt torsk, poteter, gulerøtter og pinnekjøtt istedenfor bacon. Skulle jeg hatt mange gjester hadde jeg kanskje bygd ut med ertestuing, flatbrød osv i tillegg.


#3

Tjorven sa for siden:

Dette synes jeg er skikkelig godt:

Pannestekt torsk med chorizo serveres med ertestuing og ovnsbakte småpoteter

(Dessverre synes ungene mine at dette er utrolig kjip mat.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.