Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Sissel sa for siden:

God morgen fra kontoret. :) Forhåpentligvis halv dag i dag. Kjenner at julestemningen kommer sigende, og arbeidslysten er så der.


#3

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor i dag. Dårlig humør, jeg håper en treningsøkt gjør meg bedre i stand til å skjønne hvordan jeg får de neste dagene til å fungere.


#4

Martis sa for siden:

Snart svusjing til kontoret, håper veiene er brøytet! 3 dager så er det juleferie, og så mange ting på to do listen at jeg egentlig ikke rekker å sove noe før jul. Men, ingen dør av at det er litt rotete og vi skal jo ikke være hjemme (i rotet), så noe kan jeg sikkert stryke av listen av ting jeg føler jeg burde gjøre før jul.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Og noen har prestert å kalle inn til møte 23.12 kl 15.30. Altså…., nøler veldig med å akseptere den. Det er utlendinger da, til deres forsvar. Om jeg stiller, blir det i godbuksa hjemmefra.

Og du hildrande du som det regnet da jeg gikk. Men mye vind og regn har gjort underverker for all isen ute. Hvit jul er nok er saga blott, men så lenge vi ikke brekker lårhalsen lillejulaften, får det være bra.


#6

Blondie sa for siden:

Fiffig møtetidspunkt, Fintdethei! :lol:

Rolig morgen her, ungdommen har hjemmeoppgaver etter framifrå innsats på muntlig høring i går. Det går rykter om at det skal lages middag. :glis:


#7

Mex sa for siden:

På kontoret. Kjenner at all arbeidslysten og motivasjonen allerede har tatt ferie. 2 dager igjen nå, så er det først begravelse og så juleferie. Det skal bli godt!

Møte en fredag kl 15.30 er no go uansett lillejulaften eller ei, tenker jeg da, Fintdethei!


#8

tink sa for siden:

God morgen. Juleferie for mor! :D

Har satt en rundstykkedeig, skal sette en til. :yessir:


#9

millact sa for siden:

Juleferie for meg og! Kjøpe noen småting, handle mat og middag med venninne i ettermiddag.


#10

Maverick sa for siden:

:juhu:

I dag har jeg virkelig aller mest lyst til å bli liggende i sofaen, men Ting Må Gjøres og jeg har møter på agendaen. :mumle: Verkeskrotten får henge i stroppen litt til - og på kontoret er det både kaffe og marsipan, i det minste!


#11

Syrinx sa for siden:

Eg har hatt nokre slitsomme dagar med køyring og henting, overnattingsgjestar, kokkelering, selskap, styr og stell. Har ein roleg formiddag no før eg skal ha fyrste møte med ny behandlar og så time med den faste. I kveld blir det sofaliv, trur der er planar om å sjå ein julefilm.


#12

Eia sa for siden:

God dag. Jeg har handlet inn til fredagens julelunsj på jobben. Nå blir mine kolleger introdusert til, evt. utsatt for, fenomenet rakfisk. Kun jeg som har spist det før. For å dempe nervøsiteten blir det fenalåralternativ, da. :knegg:


#13

Maverick sa for siden:

Nnnghh, det ene viktige møtet jeg ikke kunne avlyse, og som var grunnen til at jeg dro meg til kontoret, ble avlyst av den andre deltageren ti minutter før. :gal:

Jaja.


#14

Eia sa for siden:

Æsj, Maverick. Men da blir det i alle fall kaffe og marsipan?


#15

Stompa sa for siden:

7 minutter igjen av den aller siste ordinære skoletimen før jul. I morra skal vi ha juleavslutning, så det blir bare kos. :hjerter:


#16

Nenne sa for siden:

Juleavslutning for hele parken i kantina i dag. Koselig og litt høytidelig da husorkesteret spilte og alle sang Deilig er jorden til slutt. :)

En ordentlig arbeidsdag igjen og så en halv tøysedag og så er det ferie.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.