Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Nenne sa for siden:

Er ingen våkne?

Jeg er på jobb og sitter i daglyslampas skinn og prøver å våkne. Dette er siste arbeidsdag før jul og jeg har noe som MÅ være ferdig. Det helst før klokka 11. :yessir:


#3

annemede sa for siden:

God morgen, har vært på hjemmekontor i over en time. :juhu:


#4

Sissel sa for siden:

God morgen! Titter innom fra hjemmekontoret.

Korona in tha house her. De to som ikke har hatt det har fått positive tester. Mannen er ganske så pjusk, sønnen bare litt forkjøla. Det kiler i halsen min, men foreløpig negativ test heldigvis.

Julaften hos mine foreldre utgår nok. Heldigvis blir de ikke alene. Jeg fikk kjøpt inn pinnekjøtt i går, så får vi lage en fin julaften her istedenfor.


#5

celebelen sa for siden:

Siste dag på jobb før jul, vi er ganske få her. Det blir nok en rolig dag, kanskje litt kortere enn vanlig.


#6

star sa for siden:

Her skal jeg på jobb i morgen også. Mye å fikse, men ting tar så lang tid. Alt er ikke oppe og går i nytt system.


#7

Shun sa for siden:

Siste dag på jobb her også, helt alene.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg har fri i dag. Jeg spiste lang frokost og har vasket badet. Nå skal jeg straks en tur til byen for å kjøpe gaver. Jeg blir nok ikke alene, men jeg har en plan, så jeg tror det går fint.

Pappa med kone kommer på middag i dag, men da serverer vi noe så lite julete som pizza.


#9

Martis sa for siden:

På hyttekontoret med fyr i peisen og blå himmel utenfor. :hjerter: Siste dag før juleferien!


#10

Toffskij sa for siden:

Jeg jobber liksom. Så langt har jeg sendt én e-post. Og den var kort.


#11

annemede sa for siden:

Jeg har til og med hatt en teams-samtale. :skremt: Med video.


#12

Fersken sa for siden:

Vi har også sykdom i hus, men foreløpig er det bare hos en av fire som har fått positiv test. I tillegg så har noen muskler I ryggen og hofta slått krøll på seg. Heldigvis har jeg juleferie fra og med i dag.


#13

Eia sa for siden:

Jeg holder på med litt forskjellig på jobben, og gleder meg til julefri. Selv om det bare blir en langhelg, så hjelper deg.

Eldste er syk, så spørs om vi kommer oss av gårde til hytta. Men jul blir det, åkke som. :jupp:


#14

Skilpadda sa for siden:

Jeg sitter og jobber på hjemmekontor i mammas stue. Det er i grunnen ganske hyggelig. Har gjort opptil flere veldig ordentlige jobbeting og føler meg riktig flink. :kry:


#15

Addison sa for siden:

Hjemmekontor i dag, orker ikke juletrafikkaos på hjemveien i dag. Er snufs, håper det bare er julestjernen som slår inn. Det regner! :mumle: Men i dag kommer storegull og foreldrene mine, i morgen mellomgullet, samt jeg har fri i morgen. Dvs. "fri". :knegg: Men en annerledes jobbedag, det blir vel jul i år også.


#16

Syrinx sa for siden:

Har hatt ein reaksjon etter behandling tysdag, så eg er utslitt av tankespinn. Men no er mannen og handlar dei siste matvarene, eg har funne ut korleis eg lett kan lage det aller beste frøbrødet, middagen og kake til pappa sin bursdag i dag er preppa og laga og frå i kveld og nokre dagar blir det roleg, roleg liv.


#17

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg rydder og rydder.


#18

Sissel sa for siden:

Jeg skal til frisøren i ettermiddag, og kjenner at det har jeg lite lyst til, men det er for sent å avbestille. Kaos der jeg skal regner jeg med (stort kjøpesenter).

Har vært og levert gaver hos min bror som skal til foreldrene mine. Burde handlet de siste tingene, men gadd ikke akkurat nå.


#19

polarjenta sa for siden:

Her har vært og handlet noe mat, men jeg skal ta med meg storebror i ettermiddag/kveld for å handle det aller siste. Vi har vært på søpla og er ellers stort sett ferdige.

Straks skal jeg hente foreldrene mine, pappa skal til sønnen sammen med min eldste for å spise lutefisk, mens jeg, mamma, minstemann og niesa mi skal ut og spise.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.