Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Første juledag


#2

Svanen sa for siden:

God morgen, god morgen! Og god jul!
Nå skal jeg snart hjem og sove et par timer etter nattevakt, mens resten av huset ordrer julefrokost/brunsj. Hvor mye soving det faktisk blir er en annen sak, med styring på kjøkkenet vegg i vegg... Jeg kan låne et rom på jobb og sove der, men vil hjem til gjengen min. Får ta igjen søvn senere i dag. (har fått sovet et par timer på jobb, så ikke helt synd på meg)


#3

millact sa for siden:

God morgen! Ungene sover og er lovet at de kan sove så lenge de vil i dag. Middag hos mamma i ettermiddag.


#4

Fintdethei! sa for siden:

God jul! Fredelig her også. Jeg har ryddet kjøkkenet for gårsdagens hendelser. Kaffe i koppen, venter bittelitt med frokost. Ikke for at jeg tror at ungdommen kommer til frokosten i dag (det gjorde 2 av 3 mirakuløst i går:knegg:).
Reiser til mine foreldre midt på dagen i dag.


#5

Mex sa for siden:

God morgen.
Ungene sover fortsatt her. Meg, mannen og svigermor har spist litt frokost og venter på at ungene skal våkne. Ingen store planer her i dag.


#6

star sa for siden:

Oppe og snart frokost.
Rolig dag i dag. Og får den helt for meg selv når besøket har reist.


#7

Tjorven sa for siden:

Veldig rolig morgen etter en fin julaften.

Snuppa (17,9 år) sitt uttrykk i ansiktet da hun fikk gavekort til Vinmonopolet av tantene sine … ubetalelig! :rofl:


#8

Appelsin sa for siden:

Alenejulemorgen med gaver jeg ikke åpnet i går, og Askepott med Astrid S - jeg er solgt! :hjerter:


#9

Syrinx sa for siden:

Eg sto seint opp, dei andre i familien enda seinare. Så no har hatt stille frukost i sofaen, godt planta under eit pledd medan eg har sett ein fin film, Alle hater Johan, TV2.


#10

Nenne sa for siden:

Vi hadde huset fullt i går og det var så koselig. Fireåringen som dirret av fryd og sprang små sirkler rundt seg selv mens nissen kom opp oppkjørselen og som var helt rørt og glad i stemmen da hun snakket om hvor snill nissen var som ga henne TO presanger. Og min 20-åring som spilte nisse så overbevisende han bare greide var så stolt over at hun ble så glad. Fininger! :hjerter: Og så kjørte han rett av gårde og hentet broren på jobb etterpå.

Bonusnevø med kone avslørte babymage og termin i mai og broren min gledet seg sånn til å gi meg gaven fra ham at jeg fikk den før middagen og lenge før nissen kom! :elsker: Veldig fin kveld!

I dag var Storesøster oppe halv seks for tredje dag på rad for å kjøre Lillebror på 12-timers skift og nå har vi ryddet etter i går og bare henger foran peisen.

Nå er jeg takknemlig og glad.


#11

Stompa sa for siden:

God ettermiddag. Vi hadde en nyyydelig julaften; Frøkna og jeg, pluss pappa og stemor. Vi spiste kveite med en nesten skammelig overflod av tilbehør, og satt i flere timer med kaffe og prat etterpå. Savna Herremannen, men han og samboeren kommer heldigvis i morra kveld.

I dag skal vi spise hos ei venninne av meg. Jeg koser meg med strikketøy nå, mens Frøkna dessverre stresser en del siden hun har eksamen i fysiologi 9. januar og pensum er nesten uoverskuelig. :nemlig:


#12

star sa for siden:

Jeg nyter leiligheten for meg selv.
Gjør 2 oppgaver som står på den kjedelige "må gjøres" lista. Skal på jakt i boden og se om jeg finner en vinflaske.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.