Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Feildatert legeerklæring

#1

Ine sa for siden:

Psykiateren jeg går til har skrevet legeerklæring jeg skal legge ved søknad om kommunal bolig. Jeg ser nå at det er skrevet feil dato på den, den er datert sommeren 2021..

Noen som vet om dette er viktig å endre på? Det er vel kanskje lurt at informasjonen om hvorfor jeg søker kommunal bolig er oppdatert?

Tror egentlig ikke han bruker å være på kontoret fredager, og ihvertfall ikke lille julaften, men det er jo noe jeg ikke vet med sikkerhet. Vi kommuniserer vanligvis om slike praktiske ting via sms, men kjenner jeg har litt lite lyst å kontakte han på lille julaften.

Jeg kan vel ikke bare stryke datoen ut og skrive dags dato med penn heller? Hadde tenkt å søke i romjula, men har time igjen på nyåret, så taper sikkert ikke mange dagene på å vente til neste time heller.


#2

Pelle sa for siden:

Mulig det hilder med en bekreftelse om hva som er rett dato? Ikke rett selv.


#3

Ine sa for siden:

Bekreftelse fra han? At jeg legger ved et notat om at legeerklæringen er skrevet i dag, og at de kan kontakte han for Bekreftelse?


#4

Pelle sa for siden:

Nei, at han sender deg en Mail og skriver at det ble feil dato, rett dato er xx.


#5

Ine sa for siden:

Det høres ut som kan være en rimelig løsning ja. Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.