Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøpe brukte gaver

#1

amo sa for siden:

Jeg har gitt to-delt presanger i år. En genser til mamma og en cabinkoffert. Jeg tror ikke den er brukt, men er uten lapp. Broren min får konjakk, grublerier, Hadeland pynt og en løpejakkke. Jakken er kjøpt privat, men har fortsatt lappe på. Onkelen min får t-skjorter og bordskåner, og en bok jeg har lest, men som jeg vet han vil like.
Jeg har sammen med gaven skrevet et lite kort om hvorfor jeg har valgt som jeg har gjort. (Med tanke på økonomien i samfunnet, forbruket vårt, klima og miljø).
Jeg har en god følelse og aldri har jeg lagt så mye tanke og arbeid bak gavene som i år. :knegg:
Aberet er at man bør vite at man ønsker seg og vil bruke det man kjøper, at størrelsen passer for man får ikke byttelapp.


#2

Malama sa for siden:

Min nevø får all den duploen han trenger til 2 års dagen sin like over nyttår. Det er rett og slett nok. Kjøpt for 400 kr, en brøkdel av verdien.

Men alle andre får nye gaver i år. Får se om vi er flinkere neste år.


#3

Input sa for siden:

Jeg hadde blitt så utrolig glad over brukte gaver! :hjerter:


#4

millact sa for siden:

Min sønn får brukte twintipski og staver og er superfornøyd.


#5

Trulte sa for siden:

Min datter får parajumperjakke som opprinnelig koster 9000 på Høyer. Kjøpt brukt og vasket gjennom igjen.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har gitt beskjed til alle rundt meg om at jeg FORETREKKER brukte gaver. Ikke sånn at jeg blir sur over nye, men bare for å poengtere at bruktkjøp alltid vinner over nykjøp for meg, sånn har det vært i mange mange år. Tror ikke jeg får mange brukte gaver allikevel, pleier ikke å få det. :knegg: Men jeg synes det er viktig å gi uttrykk for det i miljøet rundt seg slik at folk er klar over holdningen, det kan bidra til at flere velger brukt og det er jo kjempefint.


#7

Blå sa for siden:

Jeg har kjøpt brukte gaver til noen som ønsket seg det.

Jeg har kjøpt brukte gaver til egne barn og kunne gjort det igjen


#8

Floksa sa for siden:

Hos oss er enkelte gaveønsker betinget av at gaven er brukt. Jeg ønsker meg kjoler. Men kun dersom de er kjøpt brukt. Sønn får brukt lego.
Brukte gaver er genialt. Tantungen har fått resirkulerte leker herfra


#9

Dixie Diner sa for siden:

Ja, samme her! Jeg elsker kule hverdagskjoler, gjerne i 70-tallsstil. Har funnet noen av mine aller fineste på Fretex og Finn, helt autentiske. Har akkurat nå på meg en av mine aller mest brukte, favorittkjolen, kjøpt på Fretex for mange år siden.


#10

Maverick sa for siden:

Jeg har ofte kjøpt brukte gaver, men i år fant jeg ikke noen passende.


#11

frukt sa for siden:

I år har jeg gitt bort noen bøker jeg fikk gratis på biblioteket, men ellers ikke noe brukt. Det folka mine ønsker seg er sjelden lett å få tak i brukt desverre, men det har hendt.


#12

Chablis sa for siden:

Kjøper kun om mottager ønsker seg noe brukt og spesifikt.


#13

Palmen sa for siden:

Jeg gir gjerne brukte gaver. Langrennsski, symaskin og skalomski og sykler har vært brukte gaver her i huset. I år får en av de minste en hel bokserie kjøpt på Finn, og hun kommer til å elske den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.