Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Andre juledag


#2

vixen sa for siden:

Her går det mot kveld. En fabelaktig andre juledag med bading og knall middag på restaurant. Men høydepunktet (og det årets julegavepenger gikk til for junior) var fallskjermhopp. Både han og mannen hoppet. Utrolig kult!!!


#3

him sa for siden:

Så gøy å lese Vixen! Høres ut som om dette er en fantastisk ferie 😊


#4

Timar sa for siden:

Høres ut som dere har det herlig, Vixen! Nyt!

Jeg våkna opp i dag med en vag mistanke om at jeg ikke hadde ryddet bort fatet med reste-ribbemiddag før jeg la meg. Ble lettet da jeg sto opp og så at kjøkkenbenken var tom, men på vei til kaffemaskina snublet jeg i et fat og en skje på gulvet. Alt innholdet er sporløst forsvunnet..

Jeg drikker kaffe og holder øye med den hovedmistenkte. Når hun varsler at hun må ut, så tipper jeg det haster. :humre:


#5

Syrinx sa for siden:

Eg kan berre forestille meg kor herleg dokker har det, vixen.

Treng vel ikkje hente inn Harry Hole for å løyse det mysteriet der, Timar. :humre:

Vi skal snart innover i bygda til foreldra mine på middag. Det blir fisk, det kjenner eg meg veldig klar for. Og så blir med mykje lyd og mas. Ikkje like klar for det, men nokre timar skal eg vel klare utan å bli tulen i haudet.


#6

Fersken sa for siden:

Høres ut som noen har kost seg hos Timar. :humre:

Ryggen er fortsatt kranglete, så greit at vi har besøk som liker å lage mat. Svigerslekta på middagsbesøk senere, så det må dekkes opp.


#7

Dali sa for siden:

Morn fra bilen. På vei fra regn og hålke i vest tilbake til Trøndelag. Så langt var den første kilometeren verst. Neste spenningsmoment blir bilen som vi bytter tilbake til på Dombås. Vi endte opp med leiebil siden vår egen nektet å gå framover da vi hadde kjørt halvveis før jul. Bilbergeren har etter sigende noe vidundermiddel å ha på tanken, kombinert med litt mildere vær så håper vi å komme oss hjem.


#8

celebelen sa for siden:

Du vet det er glatt når du åpner utgangsdøra, og naboen hilser "vær forsiktig!" i stedet for "god jul". Jeg er spent på hvor mye som regner bort før det fryser på igjen, og er glad for at vi ikke skal noe sted i dag. Ville hoster så hun brekker seg, så det er ikke den morsomste julen hun har hatt.


#9

ingling sa for siden:

Vi utsatte dagens middagsplaner som involverte en kjøretur som vanligvis tar en time, på grunn av føret. Tror det var lurt. :nemlig: Har klart å finne ut av alternativ til middag, så da har vi bare sløvet oss gjennom denne dagen også. Helt greit, egentlig.


#10

Appelsin sa for siden:

Nå har jeg startet på nytt strikkeprosjekt, gått en tur, og snakket med ett menneske = han i redningsbil som fikk plugget hull i et dekk :knegg:
Pluss jeg har sett litt krim og skrevet to julekort jeg ikke behøvde før i morgen. Fin dag, stusselig vær.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.