Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

celebelen sa for siden:

En liten time hjemmekontor, så er det litt mindre som venter etter ferien. Vær og føre tilsier at dette blir nok en innedag, nå begynner jeg å bli lei av stadig veksling mellom kuldegrader og plussgrader med regn.


#3

Martis sa for siden:

Litt hjemmekontor her og, ganske grått ute og unga ville sove lenge i dag. Bare mannen som er oppsatt på å lage de første sporene i bakken. :knegg:


#4

Blå sa for siden:

Kontorkontor her. Og igjen ganske lang kaffeprat med kollegaer. Egentlig ganske deilig.


#5

Eia sa for siden:

God formiddag! Varetelling er klar, den var høyere enn jeg trodde, så årets resultat blir definitivt på den positive siden. :jupp:

Siste innspurt nå - fra i ettermiddag er det ferie ut året! Og dagen er allerede over 4 minutter lenger enn ved solverv! :hyper:


#6

polarjenta sa for siden:

God morgen. Jeg kom på at jeg jo har hjemmekontor, men det er mest å sjekke epost og å være tilgjengelig på tlf.


#7

Heilo sa for siden:

Jeg sensurerer videre. Har en voksen sønn som er på fjellet i dag. Det er skredfare for tida, så det er litt skummelt. Men han går med erfarne folk på et ikke altfor utsatt fjell, så det går nok bra. Skal likevel være fornøyd når han er nede igjen kjenner jeg.


#8

Syrinx sa for siden:

Har tatt eit nysteikt landbrød ut av ovnen, så får eg kanskje femtenåringen til å ete nokre måltid i dag.

Om ikkje lenge skal vi på passkontoret. Ungane må ha nye pass og eg vil ha pass der eg har med eit ekstra fornavn som eg har tatt. (Og det navnet gjer meg så glad. :elsker: ) Blir nok litt kafeliv også når vi fyrst er i byen.


#9

Fersken sa for siden:

Hjemmekontor med nesespray og snytepapir i umiddelbar nærhet. Hadde glemt hvor vondt det er med tidvise tette bihuler, håper det blir lenge til neste gang. :mumle:


#10

Blondie sa for siden:

Jeg må egentlig være flittig student, men migrene gjør at sjakksendingen vinner.


#11

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg er på skitur. Akkurat nå har vi pause med kanelsnurr. Ute veksler det mellom opphold og tette snødrev. Godt vi har gått samme ruta en zillion ganger. Ca. 5 km inn til turristhytte/serveringssted og like langt tilbake til hytta. Perfekt! :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.