Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lureri på finn?

#1

frukt sa for siden:

Jeg kjøpte en Remarkable på finn tidligere i dag av en selger som ikke har synlig navn på annonsen, og ingen vurderinger. Så for en liten stund siden var det plutselig nok en annonse for en Remarkable i samme by. Men med vurderinger og navn, og det er samme navn som den andre selgeren. Vedkommende har tydeligvis to profiler, og mye å selge. :skeptisk: Er det tyvgods jeg har kjøpt, eller en murstein? Er ikke dette litt suspekt? Jeg synes det, og har rapportert den siste annonsen.


#2

Charlie sa for siden:

Jeg synes absolutt det er grunn til å være oppmerksom. Ta gjerne screenshots av aktuell info.


#3

venla sa for siden:

Det har vært omtalt flere svindelsaker fra finn.no nå før jul. Felles er at de selger ting de ikke har og ønsker å få deg til å forhåndsbetale. Sjekk alltid om profilen er godkjent med BankID. Finn har også flere gode tips.

Bra du rapporterte denne selgeren.


#4

frukt sa for siden:

Jeg brukte Fiks ferdig, så de får ikke pengene før jeg har mottatt pakken og godkjent den hvis jeg har forstått det riktig.


#5

Charlie sa for siden:

Tror ikke det er noen godkjenningsprosedyre i den forstand? Kan ikke huske at jeg har godkjent noe når jeg får pakke? Men kan godt hende man rekker å legge inn en klage før pengene går ut. Jeg synes å huske at kvitteringen kommer en dag eller to etter at pakka er levert, og den har kommet i postkassa med Helthjem, har ikke kvittert på noe.

EDIT; sjekket på Finn. Når den er levert har du 24 timer på deg til å stoppe betalingen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.