Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fikk du det du ønsket deg til jul?

#1

Taien sa for siden:

Jeg sitter her i julenatta og er så takknemlig for alt jeg fikk. Gutta hadde gått sammen med mannen og kjøpt tre figurer i Disney som jeg samler på. I tillegg fikk jeg sengetøy, håndklær, figurer, klær og lys, penger m.m.

Fikk dere noe fint til jul?


#2

Millen sa for siden:

Jeg fikk bok, Puslespill, kaffe, mokkabønner, julepynt, gavekort på Elkjøp og hud og fotpleie, Rituals duftpinner og dusjskum, armbånd. Ja, jeg er fornøyd.


#3

Malama sa for siden:

Nei.
Eller joda, jeg fikk flere ting jeg enten ønsket meg eller ikke visste jeg ønsket meg, og er takknemlig for alt.
Jeg visste jo også at jeg ikke ville få alt jeg ønsker meg, men jeg hadde egentlig trodd mannen skulle oppfylle enten ønsket om smartklokke eller det mer akutte, mobil. Men han har gått for der jeg sier hvert år men aldri får, et nydelig smykke med tilhørende øredobber. Jeg elsker det!

Men jeg går altså inn i 2023 med et ønske om smartklokke til bursdagen da. Og muligens ny mobil i romjula. Og det er jo en dyrere løsning enn å få den i julegave. I tillegg sparer det meg for valget av hvilken. Men kanskje nettopp derfor. Ga mannen meg heller nydelige smykker.

Så jeg fikk ikke det jeg ønsket meg, likevel fikk jeg mye fint jeg har ønsket meg.

Og ei bok av min svigerinne som jeg gleder meg til å lese, og en av svigermor også når jeg tenker meg om. Dette blir nok en fin romjul det.

Ja, også fikk jeg jo gavekort av jobb og dessuten er til fra jobb for 10 års ansettelse, så jeg har 2200 kr å shoppe for. :)


#4

IzziCreo sa for siden:

Jeg ønsket meg ikke noe eller jo, et lite smykkeskrin jeg hadde satt, og det fikk jeg av Eldste, samt et par nydelige, håndlagede øredobber og et armbånd.

Vi har sluttet med gaver til oss voksne så sant det ikke er noe vi trenger/ har lyst på. Det er helt ok for meg. Jeg har det jeg trenger og oppstår det ønsker eller behov gjennom året, så kjøper jeg det da. Vi har et svært pragmatisk forhold til gaver :knegg:


#5

Pasta sa for siden:

Jeg fikk mange fine gaver, og er utrolig takknemlig!
Robotstøvsuger sto øverst på ønskelisten og det fikk jeg hos kjæresten.
Ellers; gavekort på Ark, kino og coop, vin, bodylotion, kortstokk, hjemmesydd brødkurv, glasskunst, vannglass, puzzlespill med 1000 brikker, krus til moscow mule, weekendbag fra Day, sett med manualer opp til 20 kg, håndkrem.


#6

frukt sa for siden:

Jeg fikk deler til serviset jeg samler på, og fortsatt trernger mer av. Fikk også vannglass, hudpleie fra Clinique, to fargerike missonihåndklær, en vest stemor har strikket, treningstøy, kul Star Wars t-skjorte, tekrus, en kalender min far har laget, og penger.
Har to gaver igjen som skal åpnes i morgen. Den ene er et puslespill tror jeg.


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg fikk mange fine ting. Bok, gavekort, brente mandler(laget av en kollega, veldig god) Hjemmestrikkede lester(ullsokker), rituals, håndkrem/fotkrem, lyslykter, skåler til serviset mitt, og sikkert noe mer.


#8

GinaK sa for siden:

Jeg fikk muffins silikonform, kaffekapsler fra Nespresso, leppepomade fra Clearins, håndkrem, negleforsterkersett, en slump penger fra mamma og svigermor, ullgenser og gullarmbånd.
To konfektesker, kopp og hjemmelaget godis, en fin blomsteroppsats og stor pakke med røde tulipaner fra folka på jobben. :)


#9

star sa for siden:

Her lå både koffert, ullsokker og kjøkkenutstyr under treet.


#10

Nenne sa for siden:

Ja! Jeg fikk vinkoffert som jeg har ønsket meg lenge. Og en flott rødvin sammen med et rådyrlår til en deilig viltmiddag på nyåret. En nydelig skål i en dyp rødfarge og flere bøker og et armbånd og en spesiell champagne og Georg Jensen-pynt og et par ting til. Jeg har ikke fått så mange gaver siden jeg var ung og barnløs. :)


#11

Charlie sa for siden:

Har sluttet med gaver til voksne, så jeg ønsket meg ikke noe og forventet ikke noe. Fikk bok, ullsokker, tovede sokker, masse lakriskuler og so berre.


#12

Strå sa for siden:

Det jeg fikk til jul var noe jeg ønsket meg. Mest glad ble jeg for løftet om kleshjelp til å identifisere hva jeg trenger, hva som passer med det jeg har og liker. Og sjokoladen. Nammenam.


#13

Anne C sa for siden:

Ja jeg fikk alt jeg ønsket meg. Jeg fikk flere gavekort på Plantasjen, de skal brukes til å kjøpe plantelys og sånt. Jeg fikk et lite glasskap fra IKEA som jeg skal ha planter i, plantelys, kremer fra Rituals, litt penger, og deilige skinntøfler. (Det er tredje gangen jeg får de samme tøflene av mannen, par nummer en bruker eldste, par nummer to bruker minsten. Jeg satser på at jeg får beholde disse.)


#14

Lavender sa for siden:

Ja. Vi kjøper ikke til voksne. Men jeg har fått krus, ullgenser, penger som ønsket. Og de beste DNT turene, ikke ønsket, gitt med baktanke.


#15

Blondie sa for siden:

Jeg fikk ikke alt på ønskelista, men det hadde jeg heller ikke forventet. Jeg ble veldig glad for alle gavene, særlig den fra svigermor som viser at hun bryr seg og kjenner meg godt. :hjerter:


#16

Appelsin sa for siden:

Jeg har ikke åpnet alle gavene ennå.
Men fikk helt nydelig smykke og armbånd av foreldrene mine, megasøte sjokoladefigurer av svigersønnen, design-vegglysholder av min internasjonale søster, bok og nydelig brilleetui av søster som vet akkurat hvilke farger og mønstre jeg vil elske. Så kom min beste venninne på en kopp te like før jula ringte inn, noe som betydde veldig mye for meg.
Og jeg fikk Askepott-tema med KORK akkurat da jeg kjørte over Byfjorden julaften morgen, med rimfrost og lav, skjønn sol, og følte meg gjennomlykkelig (takk til nitimen og norsk vinter).
Og så fikk jeg et flatt jul. Hjul, som jeg må få gjort noe med I dag :lol:


#17

Syrinx sa for siden:

Det einaste eg hadde på ynskjelista mi i går var ein boks Ferrero Rocher og det fekk eg. Og så fekk eg mykje anna fint.

No hadde eg hårfønar også på lista, det fekk eg til bursdagen min ei lita veke før jul.


#18

Drømmedama sa for siden:

Jeg fikk så mye fint! Til hytta vi bygger: lommelykt, trådløst termometer ute/inne, støvsuger, snøskuffe, lys i norgesglass og servietter. Ellers fikk jeg digert duftlys fra Voluspa, gull øreringer, god rødvin, hjemmelaget appelsin-/chilligele og en stor adventskalender fra Glossybox.
Jeg ønsket meg ting til hytta og det fikk jeg.


#19

Blondie sa for siden:

Jeg fikk visst Ferrari rocher av jobben, men jeg var jo ikke der før jul. Ikke kan jeg spise dem heller, så jeg kommer nok til å gi dem til en kollega når jeg kommer tilbake. (Eventuelt sende dem til Syrinx. :glis: )


#20

Syrinx sa for siden:

:knegg:


#21

Karamell sa for siden:

Ja, noe i alle fall. Jeg fikk både klokkereimen, jernstekepannen, gryten og vannkokeren jeg trengte. Jeg fikk også en liten skulderveske i skinn, og det hadde jeg ønsket meg, men jeg ønsket meg en svart, siden jeg har brun og blå, men fikk enda en i brun. Et eksempel på at mannen bare husker deler av setningen? :knegg: Men jeg bytter den ikke, jeg tror at akkurat denne er finere i brun enn i svart.


#22

Primrose sa for siden:

Ja. Vi gir ikke gaver til voksne så jeg fikk tre. Hjemmelaget pynt fra ungene, strikkede votter og fra mannen fikk jeg tilskudd til saksofon. :glise: / :klar for å lære noe nytt:


#23

venla sa for siden:

Jeg får ikke så mange gaver, men fikk bålpanne og saueskinn til spikerteltet og vogna jeg har kjøpt meg på fjellet. Så det var gaver som jeg kommer til å bruke mye når vi er der.


#24

Shun sa for siden:

Jeg fikk julegaven jeg ikke forventet; slektning som har trukket seg tilbake tok kontakt og takket for julegave på messenger.

H¨n var veldig takknemlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.